Picture

CBorch

Skolelærer

Frederiksberg C

Indlæg: 228

PB

Warley

Kære medsammensvorne udi denne herlige hobby.

Forrige weekend var jeg et "smut" i Birmingham, da jeg alligevel var lige i nærheden (Liverpool) i arbejdsøjemed.

Jeg havde planlagt min tur, så jeg havde weekenden til at besøge "The Warley show" -en af de største modelbanemesser i England, arrangeret af Warley model railroad club.

Messen har i mange år været afholdt i NEC-Birmingham, som er et Convention centre der får Bella-Centeret til at ligne et kosteskab.

Selve modeltogsmessen bestod af ca 100 udstillede anlæg i mange forskellige skalaer og størrelser og et væld af firmaer og klubudstillere. Alt i alt ganske overvældende set med danske øjne.

Kvaliteten af de udstillede anlæg var meget høj og der var masser af inspiration at hente med hjem.

Jeg havde selvfølgelig mit kamera med, men lyset var desværre ret dårligt -især om lørdagen hvor midtengland var godt i gang med at blive oversvømmet af enorme regnmængder, så det blev ikke til så mange knivskarpe billeder.

Jeg vil dog ikke snyde jer for et lille kig ind i det vildeste modeltogsmekka, så her et lille pluk af nogle af de anlæg der var udstillet. 

Billede

Billede

Et lille diorama kun ca 60cm i bredden med mulighed for at flytte vogne "rundt om hjørnet" ved hjælp af kædetræk omkring pullerterne ved drejeskiven -og det virkede sgu  Smile

Billede

Billede

-Og et lille kig ned på perronen.

Billede

Billede

Billede

Billede

Ja jeg er allerede ved at spare sammen til at tage afsted igen næste år. Hvis man tager kæresten/konen med, kan jeg meddele at der er gode shoppingmuligheder i Birmingham Wink

Er man interesseret kan man tjekke hjemmesiden http://www.thewarleyshow.co.uk/

De allerbedste toghilsner 

Cristian

__________________

2-skinne H0, GDS, DSB, dansk epoke III

Like 0 kan lide
Top

Picture

Rep Neslein

Kreativ designer for modelproduktion

Hedehusene

Indlæg: 977

PB  Blog

Ja det er  fantastisk flot.

Jeg har altid være meget begejstret for engelsk modelbyggekunst. Jeg drømmer om en gang at komme til de brittiske øer, med det formål at se de store udstillinger, og f.eks museerne i Swindon, og York. SIdst jeg var i Londom var vi på sience museeum, som jeg havde været som dreng, men den store samling af tog og modeller var der ikke mere, så det var en ganske stort flop:-(

Desværre er afstandene store, og trafikken omvendt, så det skal være med offentlige transportmidler, og det kræver nok et større forarbejde.

England har jo et kæmpe udbud af modeller, byggesæt og løsdele og tilbehør, men desværre har de ofte nogen elendige primitive koblinger fra fabrikken.

Men det kan man da gøre noget ved.

Selvom der er meget ældre materiel, der tiltaler mig meget, bliver jeg dog ved de hjemlige himmelstrøg på modelbanen, når den engang bliver til virkelighed.

Vh Rep

__________________

Rep Neslein

Togtosse af sind og proffesion

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.