Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.661

PB  Blog  Hjemmeside

Airbrush problemer

Da' allesammen.

Jeg har en Hansa 281, som jeg generelt er meget, meget glad for.

Jeg har haft den længe, og engang imellem har den drillet - og nu er den begyndt igen: Det startede med, at jeg begik dødssynden - brugte for gammel maling, som der viste sig at være klumper i. Evil Har prøvet det før og troede, at jeg havde styr på, hvor jeg skulle rense - men nej: Den vil ikke trække ned fra koppen mere, selv ren terpentin sprutter ovenud af koppen i stedet for at trække ned gennem sprøjten.

Den har været splittet totalt ad, jeg kan ikke finde flere steder at rense - hvad kan der være galt? De andre gange, jeg har haft problemet, er den pludseligt begyndt at virke igen med et "ryk" - som om en eller anden klump gik løs - men hvor kan den gemme sig?

Luften drøner lige igennem.

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Busk

Indlæg: 455

PB

Hejsa

Har du tjekket pistolens O-ring , mellem kop og hus ikke er "rengjort væk" Smile

Samtidig tjek at dine dele er samlet lufttæt, ellers er der kun din nål eller dysehoved der kan være synderen. Maling er du jo obs på og når den retunere ren repentin er det jo sprøjten.

Vh Torben

__________________

Tysk epoke Iv & V - IB -Uhlenbrock Lissy - K-Skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.661

PB  Blog  Hjemmeside

Tak for svaret - det var, som jeg frygtede: Hansa 281 er vist lavet i to versioner - een, hvor koppen kan skrues af, og een, hvor den er støbt sammen med resten af pistolen. Jeg har den sidste - der vist nok er den ældste udgave - så der er ingen pakning mellem koppen og kroppen.

Så jeg må nok hellere få bestilt et sæt reservedele mere - jeg havde noget brugt på lager, men ingen af delene virker for godt: Ny nål, ny dyse, nye pakninger - er der mere, der kan være relevant?

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

David

Indlæg: 1

PB

Hej Lars.

Så tilfældigvis dit spørgsmål Smile

Prøv at tjekke http://www.airbrush.forumup.dk

Vi er nystartet, men der vil du sikkert få et godt svar.

Mvh

David

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

Techek

Jelling

Indlæg: 893

PB

Jeg oplevede at resterne af rensemiddel/vand spruttede op af koppen i min airbrush efter jeg havde rengjort den omhyggeligt - uanset om jeg åbnede for malingen eller ej. Sprutteriet skyldtes at jeg havde afmonteret O-ringen på den lille dyse, så stort set al luft passerede op gennem koppen i stedet for ud gennem dysen.

Måske det kan hjælpe dig?

__________________

[ Billeder på Flickr | Märklin M-skinne på gulvtæppet med ungerne | Modul-glad | Ordekvibrilistisk og pedantisk elitesoldat ]

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.