diverse løsninger

Jeg har undervejs fundet frem til diverse løsninger å mine specifikke problemer. Cool

For det første har jeg valgt at lave mine egne skiftespor til skyggebanegården for at spare lidt penge (ok, jeg indrømmer at planen var at bruge skyggebanegården til at øve mig, og så bagefter lave alle mine spor selv. Men så gode blev de dog aldrig, eller også er jeg bare for kræsen Laughing out loud )

Fremdrift

Det er gået et stykke siden jeg sidst var her inde, men der er dog sket lidt undervejs. Planen kom i revision B5 inden jeg fik det med som jeg ville, men efterhånden er jeg ved at komme til den erkendelse at jeg må skære lidt ned for ambitionerne. Den fysiske verden er ikke så gavmild som papir eller tegneprogram, og hvis jeg holder fast i designet ender jeg nok med sammenklumpet rod midt på bordet. jeg tilføjer nogle billeder til at vise fremgang.

Smølfebanen

Jeg er i gang med at anlægge modeltog i min kælder, og som nybegynder er der mange ting at forholde sig til. For det første er valg af skinner afgørende for fremtidig anskaffelse af material, og dernæst er det i hvilken størrelse det skal være. Jeg har valgt 2 skinne system pga. DCC åbne standard (Så har jeg mulighed for at selv lave diverse styre enheder). Jeg har valgt størrelsen H0 fordi at der er stort udbud af materiale (derfor billigere) og det er ikke for småt for selvbyg. Dernæst kom spørgsmål om hvilke skinner der skulle lægges på.