diverse løsninger

Jeg har undervejs fundet frem til diverse løsninger å mine specifikke problemer. Cool

For det første har jeg valgt at lave mine egne skiftespor til skyggebanegården for at spare lidt penge (ok, jeg indrømmer at planen var at bruge skyggebanegården til at øve mig, og så bagefter lave alle mine spor selv. Men så gode blev de dog aldrig, eller også er jeg bare for kræsen Laughing out loud )

hjemmelavede skiftesporSkiftespor under opbygning

Jeg har valgt at køre med DC motorer til skiftesporene, fand nogle til god pris i englandhos fima der hedder mindset

DC motorDC motor med lineær drev

Jeg har lavet lille lineær udveksling til at sidde under skiftesporet, som jeg kan skrue fast i bordpladen uden at tænke for meget på opstillingen af motoren. Pladen som motoren er sat  på har 2 skruer med ledninger loddet på, disse var meningen at jeg skulle bruge til at bekræfte at skiftespor har nået den ene eller den anden stilling.

Alperne1AlperneAlperne2 

En lille bjergtop skal der også til, jeg har valgt at lave den løs sådan at jeg kan arbejde på den uden at skulle krænge ind over bordet. Det vil også være praktisk hvis bordet skal flyttes en dag, så er der større chance for at den overlever. I begyndelsen var de planen at den skulle laves i papmache, men den løsning viste sig at være for ustabil, så den blev bygget igen i gips. Når jeg skulle sætte græs på var den første blanding lidt for udtyndet, så den begyndte at skælle. Når græsset er kommet på, skal der lægges skovbund og så mine hjemmelavede grantræer. Jeg har også experimenteret med almindelige træer, lavet af snoet kobber tråde, vandpumpefilter og strøelse.

Grantræertræer

En sidste ting vedrører Tunneler, jeg var irriteret over at jeg ikke havde indersiden af tunnelen. Så jeg lavede skabalon af tunnelåbningen, satte dem fast med ledninger sådan at den kunne bukkes i samme form som skinnerne. Og så var det bare at sætte papir på. Det inderste lag er printet med murstens billede, og så er det bare at smøre på med papir og lim indtil den er bevet stabil. Og wupti, så har du selve tunnelen. Jeg kunne have kræset lidt mere for detaljerne, og sat tags og grafiti på tunnelvæggen, men det kom jeg først i tanke om efter at jeg var færdig med tunnelen. Så har jeg også lidt at leve op til næste gang, det er jo mange tunneller i sådan et alpelandskab. Tongue

Tunnelskabalontunnelensektion 1

Like 0 kan lide
Top