Udgiv indhold
Vil du gerne være medlem i klubben. Mød op mandag eller torsdag mellem 19.15 og 22.00.
Opdateret: 1 time 44 min siden

Forberedelser til "Lange Tog"

Mon 29/7/2019 - 23:50
Der kører rensetog, laves små rettelser på spor og skifter samt arbejdes på broer og landskab. Varde Å er fyldt med vand (skibslak), broerne over åen er endelig bygget færdig. Der er vokset hegn og små plantager frem. Det eneste der ikke er forløbet efter planen er ballasteringen af Grindsted og omegn. Broer og vand i åen. Bevoksningen er dog for sparsom. Der skæres "
Top
Kategorier: Modeljernbane

Klubben i juni - juli 2019

lør 13/7/2019 - 17:59
Vi har travlt med forberedelserne til Lange Tog. Så Per har arbejdet med sportavlerne til kælderen, Varde og Grindsted. Medens Jan har bygget broer og perroner, Flemming har benålet og plantet træer - et Sisyfosarbejde da der skal være en stor plantage bagved teglværkets område og resten af medlemmerne har fungeret som hjælpere hvor der nu har været mest brug for dem.
Top
Kategorier: Modeljernbane

Ballast og perroner på Grindsted.

lør 13/7/2019 - 17:59
Der bliver stadigvæk arbejdet med computerstyring af kælderen, Grindsted og Varde. De to sidste er færdige, så de kan styres analogt (sportavle) og vha. computer. Kælderen + opstillingsbanegården i vendesløjfen skal udelukkende styres med computer, så her arbejdes der fortsat med tilbagemelding, sporbesættere og anden elektronik. Vi arbejder også med landskabet på anlægget. Grindsted station er
Top
Kategorier: Modeljernbane