Picture

Kaalby

Indlæg: 29

PB

Wintrack Brugt Købes

Jeg har længe grublet over om hvilket sporlægningsprogram jeg skulle købe mig. Efter at jeg nu har prøvet alle demo og gratis programmer jeg kunne finde har jeg besluttet mig for at vælge wintrack, da det er nemt og der findes mange objekter og spor man kan vælge.

Enden jeg går ud og køber programmet på en hjemmeside ville jeg lige spørge om der måske var nogen der ville af med det. Det er lidt lige meget hvilken version det er da jeg mest kun skal bruge det til hurtige ideer og hurtige tegninger.

Hilsen Kaalby Smile

Like 0 kan lide
Top

Picture

martindahl

IT

Stenlille

Indlæg: 2.498

PB  Hjemmeside

Hej Kaalby

"Kaalby" skrev:
Jeg har længe grublet over om hvilket sporlægningsprogram jeg skulle købe mig. Efter at jeg nu har prøvet alle demo og gratis programmer jeg kunne finde har jeg besluttet mig for at vælge wintrack, da det er nemt og der findes mange objekter og spor man kan vælge. Enden jeg går ud og køber programmet på en hjemmeside ville jeg lige spørge om der måske var nogen der ville af med det. Det er lidt lige meget hvilken version det er da jeg mest kun skal bruge det til hurtige ideer og hurtige tegninger. Hilsen Kaalby Smile

Jeg har en Wintrack version 6.x liggende. Jeg har sendt dig en PM.

Martin Wink

__________________

Martin Wink

https://3modul.dk
Märklin M, K og C med 3 kontaktpunkter, skala H0, Intellibox, Ecos II, WDP 2012 på Windows 7, primært dansk epoke III (lidt II og IV) i blandet lidt svensk og norsk.
https://www.hyldegaarden.dk
https://www.vsvt.dk

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.