Picture

Alexander

Indlæg: 282

PB  Hjemmeside

Udbudet af Kysten

Hej

19 Febuar var den store dag for de opratøre der er interesseret i Kystbanen. Det var nemmelig den dag budene skulle afleveres.

Opratørene der byder på Kystbanen er:

DSBFirst (ejes af DSB og Firstgroup)

Arriva Skandinavien A/S

DB Regio AG

SJ AB og MTR Corporation Limited

Veolia Transport Danmark A/S og Veolia Transport Sverige AB

Budene skal nu læsses grundigt igenem af staten og til sommer 2007, findes vinderen af udbudet på Kystbanen der så skal starte med driften fra køreplansskiftet

2008/2009.

Læs mere om udbudet af Kystbanen:

http://www.oresundstog.dk

http://www.dsbfirst.dk

Pressemeddelelse fra Trafikstyrelsen:

http://www.oresundstog.dk/graphics/Synkron-Library/Oresundstog/dk/News/f...

DSBFirst som er en af byderne på Kysten, håber på at de skal stå for driften på Kystbanen. Vis de vinder udbudet kommer der blandt andet TV-skærme i Øresundstogene, der kan visse TV2 Nyhederne, vejr udsigter, og trafik informationer. Læs mere om TV-skærmene i togene og udbudet på linksne neden under.

DSBFirst afleverer tilbud på Kystbanen - DSB Idag 20.02.07

http://www.dsbfirst.dk/cs/BlobServer?blobtable=Download&blobcol=urldownl...

Se tv i toget - DSB Idag 20.02.07

http://www.dsbfirst.dk/cs/BlobServer?blobtable=Download&blobcol=urldownl...

resundstog

__________________

Med Venlig Hilsen
Alexander
Jernbanefoto: http://www.jernbanefoto.fotopic.net

Like 0 kan lide
Top

Picture

Alexander

Indlæg: 282

PB  Hjemmeside

Hej!

Så er der ikke lang tid til at, vinderen af Kystbane udbudet er fundet.

Det sker Onsdag den 27 Juni 2007, og selskaberne som byder er som sagt:

DSBFirst

Arriva

DB AG

SJ AB

Ørelink (Ejes MTR Fra Hong Kong)

Veolia Transport Danmark / Sverige

_______________

Med Venlig Hilsen

Alexander Cool

__________________

Med Venlig Hilsen
Alexander
Jernbanefoto: http://www.jernbanefoto.fotopic.net

Like 0 kan lide
Top

Picture

Alexander

Indlæg: 282

PB  Hjemmeside

Trafikstyrelsen og Skånetrafiken har inviteret pressen, til et pressemøde

Kl. 13.00 onsdag den 27. juni 2007 ved Hotel Hiltons mødelokaler i Københavns Lufthavn, hvor det afgøres hvilken operatør, der skal stå for driften langs kysten fra køreplansskiftet 08/09.

Invitation til pressen

Trafikstyrelsen og Skånetrafiken udpeger nye operatører på togtrafikken omkring Øresund

http://www.trafikstyrelsen.dk/sw130172.asp

_______________

Med Venlig Hilsen

Alexander Cool

__________________

Med Venlig Hilsen
Alexander
Jernbanefoto: http://www.jernbanefoto.fotopic.net

Like 0 kan lide
Top

Picture

Alexander

Indlæg: 282

PB  Hjemmeside

Det blev DSB som løb med sejeren. DSB bliver dermed den største togoperatør i Skandinavien og den næststørste operatør på fjern- og regionaltogtrafikken i Sverige.

Citat:
DSB vinder Øresundsudbud27-06-2007 12:29DSB har vundet udbuddene på Kystbanen og trafikken i Sydsverige. Det har Trafikstyrelsen og Skånetrafiken netop oplyst. Se filmindslag med administrerende direktør for DSB Søren Eriksen i bunden af nyheden. Af Claus DithmerDet er en glædens dag hos DSB. Trafikstyrelsen og Skånetrafiken har netop meddelt, at DSB har vundet udbuddene på Kystbanen og trafikken i Sydsverige.Med DSBFirst som vinder af begge udbud er grundlaget for DSB's ekspansion i udlandet for alvor lagt, og DSB vil nu vise, hvordan vi løfter betjeningen af kunder i både Danmark og Sverige markant, konstaterer DSB's administrerende direktør, Søren Eriksen."Dette er en stor dag for DSB. Vi glæder os meget over afgørelsen, men er samtidig ydmyge over for den store opgave, der venter os," siger Søren Eriksen og fortsætter:"Jeg er utrolig glad og stolt på medarbejdernes vegne. Mange dygtige medarbejdere i DSB og hos vores partner First Group har gjort en kæmpe indsats for, at dette skulle lykkes. I det hele taget fortjener DSB's over 9.000 medarbejdere denne sejr."Største togoperatør i SkandinavienDe to myndigheders afgørelse betyder, at DSB fortsætter succesen på Kystbanen og på Kastrupbanen i Danmark samt strækningerne til Malmø og videre herfra overtager kørslen op i mod henholdsvis Göteborg, Kalmar og Karlskrona i Sverige. Kørselsomfanget i Sverige afhænger af hvilke optioner Skånetrafiken vælger at udnytte. DSB bliver hermed den næststørste operatør på fjern- og regionaltogtrafikken i Sverige.DSB bliver dermed den største togoperatør i Skandinavien og den næststørste operatør på fjern- og regionaltogtrafikken i Sverige."Det her er en milepæl i DSB's historie. Vi har bestemt ikke taget denne afgørelse for givet. Tværtimod har vi taget konkurrencen op. Nu venter der os et stort og vigtigt arbejde med at få implementeret alle de fremlagte planer for Øresundstraffiken og at rulle mange af de gode kundeinitiativer fra vores Øresunds-tilbud ud over resten af virksomheden, så alle vores kunder kan få glæde af dem," siger Søren Eriksen.7 milliarder kronerDen samlede kontraktsum udgør cirka 7 milliarder kroner over perioden, hvoraf halvdelen vedrører den svenske trafik. Med sejren er DSB et stykke ad vejen mod målet om at hente 20 procent af sine indtægter på togvirksomhed i udlandet."DSB har mødt nogen kritik, fordi vi ikke har vundet alt det, vi har budt på i udlandet. Afgørelsen viser, at vi godt kan vinde store udbud, og grundlaget for sejren er blandt andet lagt i det arbejde og de erfaringer, vi har fået fra tidligere udbud i udlandet" siger Søren Eriksen.Se filmindslag med administrerende direktør for DSB Søren EriksenLars Flindt Pedersen
Pressemedelelse
Citat:
DSB vinder Øresundsudbud27-06-2007 13:03DSB har vundet udbuddene på Kystbanen, Kastrupbanen og trafikken i Sydsverige. Det har Trafikstyrelsen og Skånetrafiken netop oplyst.Med DSBFirst som vinder af begge udbud er grundlaget for DSB's ekspansion i udlandet for alvor lagt, og DSB vil nu vise, hvordan vi løfter betjeningen af kunder i både Danmark og Sverige markant, konstaterer DSB's administrerende direktør, Søren Eriksen."Dette er en stor dag for DSB. Vi glæder os meget over afgørelsen, men er samtidig ydmyge over for den store opgave, der venter os," siger Søren Eriksen og fortsætter:"Jeg er utrolig glad og stolt på medarbejdernes vegne. Mange dygtige medarbejdere i DSB og hos vores partner First Group har gjort en kæmpe indsats for, at dette skulle lykkes. I det hele taget fortjener DSB's over 9.000 medarbejdere denne sejr."De to myndigheders afgørelse betyder, at DSB fortsætter succesen på Kystbanen og på Kastrupbanen i Danmark samt strækningerne til Malmø og videre herfra overtager kørslen op i mod henholdsvis Göteborg, Kalmar og Karlskrona i Sverige. Kørselsomfanget i Sverige afhænger af hvilke optioner Skånetrafiken vælger at udnytte. DSB bliver hermed og den næststørste operatør på fjern- og regionaltogtrafikken i Sverige.DSB bliver dermed den største togoperatør i Skandinavien og den næststørste operatør på fjern- og regionaltogtrafikken i Sverige."Det her er en milepæl i DSB's historie. Vi har bestemt ikke taget denne afgørelse for givet. Tværtimod har vi taget konkurrencen op. Nu venter der os et stort og vigtigt arbejde med at få implementeret alle de fremlagte planer for Øresundstraffiken og at rulle mange af de gode kundeinitiativer fra vores Øresundstilbud ud over resten af virksomheden, så alle vores kunder kan få glæde af dem," siger Søren Eriksen.Den samlede kontraktsum udgør cirka 7 milliarder kroner over perioden, hvoraf halvdelen vedrører den svenske trafik. Med sejren er DSB et stykke ad vejen mod målet om at hente 20 procent af sine indtægter på togvirksomhed i udlandet. Trafikken i Skåne øger DSB's omsætning med cirka tre procent."DSB har mødt nogen kritik, fordi vi ikke har vundet alt det, vi har budt på i udlandet. Afgørelsen viser, at vi godt kan vinde store udbud, og grundlaget for sejren er blandt andet lagt i det arbejde og de erfaringer, vi har fået fra tidligere udbud i udlandet" siger Søren Eriksen.Mvh. DSB

Læs mere på DSBFirst Hjemmeside

http://www.dsbfirst.dk

Se filmindslag med administrerende direktør for DSB Søren Eriksen

http://media.webpartner.dk/dsb/dsb/dsb_mellem.wmv

_______________

Med Venlig Hilsen

Alexander Cool

__________________

Med Venlig Hilsen
Alexander
Jernbanefoto: http://www.jernbanefoto.fotopic.net

Like 0 kan lide
Top

Picture

Alexander

Indlæg: 282

PB  Hjemmeside

Fra imorgen Søndag 11 Januar 2009 starter DSBFirst driften på Kystbanen, og det vil blive markeret med konkurrencer, samt gratis suppe og varm kakao.

Sådan fejrer DSBFirst debuten på skinnerne

http://www.dsbfirst.dk/cs/Satellite?b=Nyhed&bid=1148307315147&c=Page&cid...

Her er i øvrigt et billede af øresundstoget i DSBFirst design.

http://postvagnen.com/forum/index.php?id=99166

__________________

Med Venlig Hilsen
Alexander
Jernbanefoto: http://www.jernbanefoto.fotopic.net

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.