Picture

SorensenDK

Ingn. Efterløn.

Indlæg: 2

PB  Hjemmeside

Trix Express og Fleismann skinner af den gamle type :-).

Hej her Smile.

Jeg er nybegynder i forumet her, så jeg håber at jeg skriver det rigtige sted.

Jeg har for en del år siden 'rodet' meget med modeltog og har stadig en hel del N-Materiel, dog for tiden mest henlagt i æsker og i et 'udstillingsskab' med glas låger på vægen.

I dette skab har jeg også lidt H0 (helt fra barndommen, er 64 nu Laughing out loud ) og til dette søger jeg 'et par lige skinner' af fabrikat Trix Express og Fleismann, begge af den gamle type med 'paptveller'. Er jeg så heldig, at nogen her kan hjælpe mig med oplysninger om hvor der er bedst chance for at finde og erhverve nævnte sager?

Som sagt, bare et par lige skinner af hver slavs.

Hilsen Jan fra Hillerød Smile .

__________________

Foruden at køre med størrelse N, så findes mine andre interesser her:

http://www.virtuchat.com/ og http://bensoe.dk/MaxiKnallert/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tonny Pedersen

Håndformer

Næstved

Indlæg: 348

PB

Hej

Det nemmeste er nok her

http://www.ebay.de/

Tonny

Like 0 kan lide
Top

Picture

cbt

Indlæg: 1.112

PB

Hvis du kommer til dejlige solbeskinnede Vendsyssel i din sommerferie, så kig forbi Tim's Floorball og Modeltog i Frederikshavn.

http://www.timsfloorballogmodeltog.dk/

Han har et par kasser stående med alverdens forskellige typer skinner i, både ældre og nyere slags, og Tim's priser er altid yderst rimelige.

(Og nej, jeg får ikke noget for at reklamere lidt for vores lokale modeltogs-pusher - min "entusiasme" skyldes måske mest det faktum, at han som regel er billigere end alle andre. Og vi vendelboer ved nok, hvad pengene er værd... Wink ).

__________________

Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne, digital, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), alle epoker - dog primært IV og V.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Reiner

Modelbygger

Mariager

Indlæg: 589

PB  Hjemmeside

"SorensenDK" skrev:
Hej her Smile.Jeg er nybegynder i forumet her, så jeg håber at jeg skriver det rigtige sted.Jeg har for en del år siden 'rodet' meget med modeltog og har stadig en hel del N-Materiel, dog for tiden mest henlagt i æsker og i et 'udstillingsskab' med glas låger på vægen.I dette skab har jeg også lidt H0 (helt fra barndommen, er 64 nu Laughing out loud ) og til dette søger jeg 'et par lige skinner' af fabrikat Trix Express og Fleismann, begge af den gamle type med 'paptveller'. Er jeg så heldig, at nogen her kan hjælpe mig med oplysninger om hvor der er bedst chance for at finde og erhverve nævnte sager?Som sagt, bare et par lige skinner af hver slavs.Hilsen Jan fra Hillerød Smile .

Hej Jan

Hos Trix Ekspress er der midterleder, som mangler hos Fleischmann. Så de kan ikke bruges sammen, hvis du har Trix Ekspress lokomotiver. Fleischmann´s lokomotiver kan heller ikke køre over TE sporskifter, da der er for store mellemrum ved hjertet i sporskiftet. Der er nemlig forskellige hjul på de to fabrikater.

Jeg har selv kørt en del år med Trix Ekspress og ombygget ALLE sporskifter, så andre fabrikater også kunne komme over sporskifterne. Det virkede, men tager en MASSE tid. Et godt råd fra mig. Sælg dit TE i tyskland og sats på Fleischmann eller et nyere fabrikat. Det vil spare dig for en masse bøvl. Eller kør udelukkende TE af ren nostalgi. Der dukker af og til kørende materiel op hos http://www.QXL.dk

Med venlig hilsen

Reiner

TE sporskifte med bevægeligt hjertestykke

Billede

Like 0 kan lide
Top

Picture

TRIXtog

Indlæg: 41

PB  Hjemmeside

Hej Jan...jeg har ligesom dig gemt mit barndoms elskede modeltog (TRIX Express). Jeg bor som dig også i Hillerød, så du er velkommen til at komme og tage hvad du kan/skal bruge.

M V H Bo

__________________

Jeg kører desværre ikke længere på TRIX C-skinner, digitalt med Uhlenbrock, og har ROCO, HELJAN, HOBBYTRADE, LILLIPUT, KATO, FLEISCHMANN og selvfølgelig TRIX...for jeg har måttet stoppe mit modelbane projekt, da jeg ikke får plads til det i fremtiden. Men interessen er der stadig....

Like 0 kan lide
Top

Picture

SorensenDK

Ingn. Efterløn.

Indlæg: 2

PB  Hjemmeside

Heej igen og tak for svar Smile .

Jeg var i øvrigt for et par dage siden på rundtur her i det Kbh-ske hos de mest kendte forhandlere, dog uden resultat Sad .

@Reiner

Tak for beskrivelser. Jeg er klar over (sådan 'stortset' og ca.) om alt det der med forskellighederne mellem fabrikaterne, men da de par skinner jeg taler om, kun skal danne 'bundlag' i mit lille 'hjemmemuseum/skab med glaslåger', så skal det nok gå.

Jeg har bare en tosset ide om, at et Trix loko skal holde på Trix skinner, et Märklin på Märklin skinner o.s.v. Laughing out loud .

@Bo TRIXtog

Det lyder godt nok som en besnærende løsning, så jeg vil kontakte dig for aftale på en eller anden led.

Hilsen herfra Jan Smile .

__________________

Foruden at køre med størrelse N, så findes mine andre interesser her:

http://www.virtuchat.com/ og http://bensoe.dk/MaxiKnallert/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.