Picture

bahnfan.net

Systemudvikler

Malling

Indlæg: 1.017

PB  Hjemmeside

Trix C-spor og sikken en oplevelse.

Hejsa.

Jeg har netop modtaget min første sending Trix C-spor. Jeg har altid kørt Märklin og ville prøve kræfter med DC. I min spæde DC-start har jeg benyttet mig af PIKO A-gleis.

Jeg må indrømme at mit DC eventyr var tæt på at skuffe mig. Jeg har døjet med dekodere der "hyler" som græshopper på en sommeraften, lokomotiver der leverede elendige køreegenskaber og generel skuffelse over ikke at have de samme køreegenskaber som ved Märklin. Nu ved jeg at det hele kan koges sammen til et problem: Mit valg af spor!

Da jeg havde sat mit C-spor op, og begyndte at køre skete der nogle ting:

Mine lokomotiver kører nu perfekt! Dekoderne er holdt op med at hyle! Det hele er bare godt! Laughing out loud Sikke en positiv forbedring!

Så nu spørger jeg: Hvordan kan det være? Jeg går ud fra at det må være noget med de digitale signaler kommer bedre rundt i C-sporet end i PIKO sporet. C-sporet har som bekendt den elegante click-samling og derfor en bedre "kobling" end PIKO sporet.

Jeg har valgt Trix C-sporet fordi det går til mine Märklin C-spor, men mest pga. click-samlingen og fordi jeg kan få slanke sporskifter til min Teppichbahn. Ydelsesmæssigt vil jeg gætte på at Roco geoLine ville kunne levere samme performance.

Med venlig hilsen

Søren

__________________

Med venlig hilsen
Søren

Moderne tyske tog i H0, 2-skinne, digital, køreplaner. Samler desuden modeller fra Trix.
Besøg min blog om tyske tog på engelsk: http://railway.zone/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert Frikke

Indlæg: 2.323

PB

Hejsa!

Mine PIKO A spor fungerer fortræffligt - du må have haft nogle meget dårlige samlinger - eller måske mere sansynligt - PIKO's tilsutningsform kan godt drille.

Den bruger jeg nu ikke - jeg klarer mig med en loddekolbe. PIKO's spor er heller ikke egnet til at arbejde i "tæppeland" - de skal fastgøres.

mvh

Gert

__________________

modeltog - en kopi af virkeligheden på en fantasifuld måde

Like 0 kan lide
Top

Picture

lokofører

Indlæg: 32

PB

hejsa

jeg bruger fleischann profi men da prisen på sporskifter er meget dyr har jeg købt et par af pikos til min skjute banegård få at prøve dem og jeg må sige at til den pris er de udemærket så jeg tror også at dine problemer er dårlige samlinger

mvh søren (lokofører)

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.