Picture

Henrik_L

Indlæg: 3

PB

Roco digitalt anlæg, lokomotiver,vogne og meget andet sælges

Hej alle,

for ca. 7 år siden købte jeg mit Roco digitale startsæt. Dette indeholdt et tysk BR80, som blev udbygget med loksound lyddekoder, og meget andet er kommet til siden. Jeg har bl. a. en del Peco skiftespor (electrofrog) , lemaco sporskiftemotorer, Roco afkoblingsskinner, sporbesættelsesmoduler, Lenz vendemodul,4 andre loks (my, mz, N2o2 alle med lyd, samt MH307 med lys og rotorblink), små 30 vogne (bl.a. 4 bn-vogne, hvor den ene er monteret komplet med malet interiør, figurer og lys, samt slutlys i begge ender)og meget andet. Alt er primært epoke 3, og bortset fra delene fra startsættet er alt dansk (vognene fra startsættet er dog malet og omlitreret dansk). Jeg ville gerne uploade en liste over det hele, men det kan jeg altså ikke få til at virke. Skulle du være interesseret så send mig en mail, og så skal jeg sende dig listen over alt jeg har. Jeg er selvfølgelig mest interesseret i at sælge det hele samlet, og skal i den forbindelse nok stille en god pris.

Alt er i tip top stand, bortset fra nogle småting som jeg har anført i listen (jeg er ikke helt sikker på at dekoderen i BR80'eren er 100% i orden. Det kører, men ikke helt godt, og så er kassen (ikke lokomotivet) tilN202'eren blevet vandskadet) .

Må også hellere lige nævne, at sporskiterne er monteret med stifter og ikke limet til underlaget. Ligesom de heller ikke har set skyggen af balst endnu (så langt nåede jeg aldrig)

Håber at høre fra jer

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

ThomasT73

Ansat i Røde Kors som teknisk medarbejder på Helsingør sygehus

Frederiksværk

Indlæg: 171

PB

"Henrik_L" skrev:
Hej alle,for ca. 7 år siden købte jeg mit Roco digitale startsæt. Dette indeholdt et tysk BR80, som blev udbygget med loksound lyddekoder, og meget andet er kommet til siden. Jeg har bl. a. en del Peco skiftespor (electrofrog) , lemaco sporskiftemotorer, Roco afkoblingsskinner, sporbesættelsesmoduler, Lenz vendemodul,4 andre loks (my, mz, N2o2 alle med lyd, samt MH307 med lys og rotorblink), små 30 vogne (bl.a. en 4 bn-vogne, hvor den ene er monteret komplet med malet interiør, figurer og lys, samt slutlys i begge ender)og meget andet. Alt er primært epoke 3, og bortset fra delene fra startsættet er alt dansk (vognene fra startsættet er dog malet og omlitreret dansk). Jeg ville gerne uploade en liste over det hele, men det kan jeg altså ikke få til at virke. Skulle du være interesseret så send mig en mail, og så skal jeg sende dig listen over alt jeg har. Jeg er selvfølgelig mest interesseret i at sælge det hele samlet, og skal i den forbindelse nok stille en god pris. Alt er i tip top stand, bortset fra nogle småting som jeg har anført i listen (jeg er ikke helt sikker på at dekoderen i BR80'eren er 100% i orden. Det kører, men ikke helt godt, og så er kassen (ikke lokomotivet) tilN202'eren blevet vandskadet) .Må også hellere lige nævne, at sporskiterne er monteret med stifter og ikke limet til underlaget. Ligesom de heller ikke har set skyggen af balst endnu (så langt nåede jeg aldrig)Håber at høre fra jer

Send gerne liste til mig.

Mvh.

Thomas

__________________

DSB Epoke mest 4, samt noget 3 og 5. Kører DCC-digital.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Palle-R

chauffør

Indlæg: 193

PB

jeg kunne da også tænke mig en liste da jeg er i gang med at bygge et nyt anlæg op.

du kan sende på pb

ell mail palle2@prmodel.dk (fjern 2 tallet)

__________________

Kører H0 i Hedegårdens privatbane.
kører på moduler i foreningen toget.
kører dcc-digital med lenz.
nu også legebane med multimaus.
jeg roder også med div RC-modeller og maskiner med hydraulic.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Nomisdk

IT

Indlæg: 228

PB  Hjemmeside

Du må også gerne sende listen til mig:

simon @ nomisdk.com

__________________

Mvh Simon M. Mørch
Besøg min side om Modeltog og tog | SimonTog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Henrik_L

Indlæg: 3

PB

Så er det lykkes for mig, at uploade en liste over de ting jeg har til salg. Med tilhørende priser. Køber du meget kan vi selvfølgelig godt finde en fornuftig pris. Jeg er dog mest interesseret i at sælge hele molevitten samlet, og her er prisen 17.000 + fragt. Så er der een der ønsker sig et komplet og velholdt anlæg, så er det nu han/hun skal slå til.

Ellers er I velkomne til at byde ind på de forskellige artikler via e-mail, men spar jer, hvis I kommer med meget lave bud. Jeg vil ikke forære det hele væk. Så er det bedre det bliver hvor det er.

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

Henrik_L

Indlæg: 3

PB

...jeg har taget mig den frihed at sende jeres tilbud videre til Himmerlandsbanerne, som så vil kontakte jer, såfremt der er nogle af de enkeltartikler I har budt på, som han gerne vil af med. Håber det er ok med Jer

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.