Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Gudenaaekspressen på tur med skinnebussen hos Bryrup-Vrads (VBV)

I mandags var vores lokale klub i Silkeborg på tur med skinnebussen HBS SM 212 fra 1952 (serie 2) hos Bryrup-Vrads. Det er der kommet en lille artikel ud af på klubbens hjemmeside, klik på "aktiviteter i klubben" på hjemmesiden;

http://www.gudenaaekspressen.dk/

Hvis man dyrker privatbanekørsel epoke III på sin modeljernbane, så kan der helt sikkert hentes god inspiration via et besøg hos VBV. Det er en af de få veteranjernbaner i landet der kører på originalt spor, og som er i stand til også at køre med originalt materiel. Især stationsmiljøet i Vrads er et besøg værd, og restauranten inde i stationen oser af den gamle jernbaneatmosfære. Der er også sat telefonmaster op langs noget af sporet, og linien virker.

Ellers er vores klub karakteriseret ved at hyggen og det sociale er i højsædet, men der gås bestemt også meget seriøst til værks med anlægsbyggeriet, som både bliver DC og AC. Der er stolte traditioner for ture ud af huset. Bl.a. til Tyskland og Sverige. Indenfor de seneste år er det også blevet til besøg hos MIWULA og Loxx i Berlin. 

Mvh

Claus

BilledeBillede

 

 

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top