Picture

Thomas tog

Montør

Kolind

Indlæg: 7

PB

1-1 militære

Hejsa er der nogle der ligger inde med foto eller opstilingeplan på gods tog som vi brugte i Randers ved militæret,maskinsektionen,Randers kaserne, 3 panseringeniører, ÅR 88-89-90. det består af rendegraver, gummigede, pmv og lastbiler. På forhånd tak. Mvh. Thomas 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Torndahl

Indlæg: 32

PB

Thomas

Prøv at kontakte forsvarets materielkommando, de må kunne findes i telefonbogen. De ligger helt sikkert inde med arkivmateriale om den sag. De har uden tvivl også tegninger, der viser, hvorledes den enkelte materielgenstand skal blokkes op og surres fast på jernbanevogne i et godstog. Jeg gætter på, at det sidste var mere styrende for læsning af jernbanevognene end en speciel eller påkrævet rækkefølge.

Hvis de ikke vil besvare dine spørgsmål, vil jeg foreslå dig at kontakte ingeniørregimentet i Skive, tror jeg der befinder sig, de vil gerne hjælpe dig - er jeg sikker på. Gå til hestens mule med det samme! 

Mvh

LT

 

__________________

LT
H0,  DCC, DSB 1948-59.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thomas tog

Montør

Kolind

Indlæg: 7

PB

:)mange tak

Like 0 kan lide
Top

Picture

Steffen Dresler

NIL

Indlæg: 38

PB  Hjemmeside

Kære alle

FMI (som nu hedder FMS) er udelukkende materielansvarlig og har ingen arkiver om togs oprangeringer og materiel. De (dengang HMAK) har/havde ingen aktier i de forskellige lokalt gennemførte transporter.

På det tidspunkt du nævner, var det Vestre Landkommando (VLK), Transportofficeren, der havde det orverordnede ansvar. Hans repræsentanter, IGREG T-officer og højst sandsynligt PNINGKMP HMAK officer, der var de praktiske ansvarlige for læsning af vognene på Randers station.

VLK arkiver går jeg ud fra er nu ved Rigsarkivet.

Hvem du så eventuelt skal spørge ved jeg faktisk ikke, men mon ikke IGREG i Skive har en eller anden form for historisk samling/museum, hvor du kan få et svar.

 

Med venlig hilsen

 

Steffen Dresler 

(ex. KIH/SIKOF FMI)

 

 

__________________

Steff

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.