Picture

Niko

Indlæg: 3

PB

Ture med IC4

Hej,

Jeg er studerende med bopæl i Aarhus, men jeg kommer oprindeligt fra Odense. Jeg tager derfor ofte toget, når jeg er "hjemme" på besøg. Jeg har tit siddet i IC3 toget i tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at prøve en tur i et IC4 tog. Jeg vil derfor høre, om der er nogle kloge hoveder der kan fortælle mig, hvilke afgange der kører fra Aarhus mod Fyn og Sjælland med IC4? (Hvis nogen overhovedet?).

På forhånd tak! Smile  

Like 0 kan lide
Top

Picture

gmmz

Lokomotivfører

Indlæg: 82

PB

hvis du er interesseret i lidt længere rejsetid,

så kører mange af Esbjerg-togene 33xx med Mg, som IC4 toget hedder,

de kører i minuttal 37-43 fra Århus til Fredericia og der kan du så skifte til Intercitytoget til Odense

mvh

Søren

__________________

mvh

Søren Andersen

Like 0 kan lide
Top

Picture

Albula

Indlæg: 33

PB  Blog

 

Du kan da følge med her, på sporskiftet.dk og hos ingeniøren på ing.dk, og sågar hos dsb.dk, men iflg. div. pressemeddelelser - som du på dagen bør verificere hos DSB - køres IC Lyn fra Århus mod København kl. 05.52 og kl. 06.54 nu med IC4 materiel. Returkørslen foregår om eftermiddagen.

__________________

Med venlig hilsen

Albula

 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lukas A

Folkeskoleelev

Indlæg: 328

PB  Blog

Hej med dig, jeg kan da godt forstå du gerne vil køre i et IC4, det ville jeg også gerne, og heldigvis har jeg også selv foået lov at prøve en tur fra Århus til KBH da de sidts var i drift.

Jeg synes bare du skulle vide så du ikke blev skuffet at man føler sig meget overbegloed (ihvertfald hvis toget er helt fyldt) op bla. fordi at sæderne er adskilt, og at kuperne er adskilt ligesom i FF vongen IC3 adskilt bare med glas, tilgengæld er der stik til computerne på alle pladserne og det er radio stik til dine høretelefoner.

Selv er jeg ikke begæjstert for dem, men nu manglede der et togsæt og toget var overfyldt og det er ikke fedt på en tur fra Århus til KBH.

Men aligevel synes jeg du skulle prøve det, for det er en oplevelse når man er vand til IC3.

DSB har lige taget dem i drift igen på stræknignen KBH Århus og omvendt og er det såkaldte Y-Tog på oversigten på DSBs hjemmeside.

Jeg ville ikke tage lysten fra dig, det er jo ikke sikkert du synes det samme, desuden har DSBs løst problemet med togsættene.

God jul og godt togår.

__________________

Mvh Lukas


Epoke IV/V - AC Märklin - Digital - C-skinner - Märklin MY 1119,  - Hobbytrade DSB ME 1536, DSB DD 4-vognssæt ABS 7904,  Hobbytrade Olsen Banden Franz Jäger vogn, Märklin BK, B og B - Heljan IC3 - HK-Modeller(Heljan) WSD, WSB, Bc, Bc-t

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.