Picture

nesworld

Indlæg: 61

PB  Hjemmeside

Projekt N bane

Jeg har efterhånden kæmpet et par år for at få stablet en lille Skala N bane på benene og nu er den endelig ved så småt at vise sit ansigt.

Jeg har lagt et par nye stemningsbilleder på http://modeltog.64scener.com/ og feedback modtages naturligvis gerne. Dog vil jeg gerne sige at det aldrig har været hensigten at banen skulle følge normerne for stigninger mv.v

__________________

------------------------------------------------------------------
Et lille Skala N projekt på http://modeltog.64scener.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

S123

Indlæg: 174

PB

Flamingo er et dejligt materiale at bygge landskaber af, og det har du også gjort, men det har den ulempe at de små kugler bliver statisk elektriske, og er ikke til at få væk. Selv med støvsuger kan det være besværligt.

Jeg købte for nogle år siden noget varmetråd hos Trinbrættet i Århus, og jeg lavede en flamingo-skærer af et stykke bambus, varmetråden og et stykke blød ledning. Det hele tilsluttes transformatorens vekstrømsudtag, og nu kan man skære flamingo uden at det sviner.

Jeg kan ikke huske prisen, men den var forholdsvis lav. Der er varmetråd nok til nogle flamingo-skærere i forskellig størrelse, så man hele tiden har lige den størrelse, man skal bruge.

Man kan også lave den af jern, formet som en gaffel med to tænder, men husk at isolere varmetråden fra gaflen. Ellers er det kun gaflen, der bliver varmet op.

__________________

Venlig hilsen

Steen

Spor N, DB epoke III og IV, analog

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.