Picture

Triangel

Bane Danmark

Odense

Indlæg: 267

PB

Problem med Loksound 3

Hej jeg er løbet ind i nogle problemer med Loksound 3 dekoderen.... Jeg vil opdatere lyden i dekoderen, men jeg kan ikke oploade lydfilerne i den uden at den melder fejl. er der nogen der har en idé hvad problemet kan være.... Jeg kan sagtens uploade alle andre data´er i den, med min lokprogrammer men bare ikke lyd. Crying

__________________

Med venlig hilsen

Peter

Like 0 kan lide
Top

Picture

killerp

Fotograf

Indlæg: 2.238

PB  Hjemmeside

Kan det tænkes at den lyd du vil uploade er beregnet til en version 3,5 og ikke 3,0 Wink

__________________

Peter

Gavflaben fra Falster

(Falsterbanen)

Like 0 kan lide
Top

Picture

Triangel

Bane Danmark

Odense

Indlæg: 267

PB

Hej

Nu har jeg med sidste nye software til lokprogrammeren prøvet igen, uden held, og

derefter prøvede jeg og opdatere dekoderens firmware, med det resultat at

programmet melder: cannot read decoder information.

men inde i selve programmet kan den jo godt hente disse data.... Kan den evt

være låst med en cv? eller er der mon den fejl i den?

Peter.

__________________

Med venlig hilsen

Peter

Like 0 kan lide
Top

Picture

Triangel

Bane Danmark

Odense

Indlæg: 267

PB

Hej

Så blev fejlen fundet, jeg fulgte et godt råd,med at der evt kunne være en forbindelse imellem den sorte og blå ledning. Så derfor jeg pillede dekoderen ud af maskine og over i prøvestanden, og vupti så kunne man ligepludslig det hele.... og derefter gik jagten på at finde synderen, og det viste sig at der var en lille bitte grat, som kortsluttede den sorte og blå ledning.

Peter

__________________

Med venlig hilsen

Peter

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.