Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.101

PB  Blog  Hjemmeside

Nordsjællands Veterantog overtager Rungsted remise

Da' allesammen.

Det her er ren nepotisme, da jeg må skynde mig at sige, at jeg selv sidder i bestyrelsen for ovennævnte forening - men jeg har lovet formanden at slå på tromme for det glade budskab, og dejligt er det jo:

Efter lange - og til tilder svære - forhandlinger med DSB, har Nordsjællands Veterantog pr. 1/8 2009 overtaget Rungsted remise som ejendom. Laughing out loud Der har i mange år været tvivl om remisens fremtid, men nu er den sikret for eftertiden som den eneste af sin art, der er tilbage i landet.

Det betyder også, at vi nu kan begynde at overveje at reparere den - det virkede ret omsonst, så længe vi ikke vidste, om den skulle rives ned i morgen. Hørsholm Kommune støtter heldigvis projektet og har hjulpet positivt til, ligesom Danske Bank i Rungsted har været hurtigt ude som sponsor - vi har fået 20.000,- til istandsættelse af drejeskiven.

Og fra BaneDanmark har vi fået en masse gamle "stumper" fra Godsbanegården i København - et sporskifte, en sporstopper, et ur og meget andet godt, så vi kan få lavet et rigtigt remisemiljø i Rungsted.

Så nu er der endnu mere grund til at kigge forbi Rungsted - og måske give en hånd med. :twisted:

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert Frikke

Indlæg: 2.323

PB

Hej Lars!

Et kæmpe TIL LYTKKE!

Der er ellers problemer nok omkring netop de gamle remiser og deres bevarelse - så dette er da en solstrålehistorie der måske kan danne skole.

Gert

__________________

modeltog - en kopi af virkeligheden på en fantasifuld måde

Like 0 kan lide
Top

Picture

Erik 1:87

Softwareingeniør

Odense

Indlæg: 901

PB  Hjemmeside

Det er dejligt at høre. Tillykke.

__________________

Hilsen Erik, My 1 2 87.dk

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.