Picture

Lincoln

Indlæg: 289

PB

Roco, HobbyTrade, McK?

På min søgen efter (endnu flere) lokomotiver og togsæt, så er jeg faldet over dels Rocos danske version af ICE TD (69039) og HobbyTrades/McK’s MZ og ME + deres DSB-vogne/dobbeltdækkervogne.

Jeg har alle dage været svoren tilhænger af Märklin, men når man gerne vil have lidt mere dansk, velkendt materiel på anlægget, så må man jo overveje om ens ’religion’ er den eneste sandhed Smile

Jeg kender som sagt intet til andre producenters materiel. Hvad er jeres opfattelse? Er Roco, HobbyTrade og McK leverandører af kvalitetsprodukter? Og er materiellet lige til at sætte på Märklin-anlægget ’und dann losfahren’? Party

__________________

CS2 & Märklin 3-skinne

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Rocos og Hobbytrades AC-materiel kan uden videre køre på Marklin spor (mit gør i hvert fald). MCK har jeg til gode at lære at kende endnu, men det kommer.

Mvh

Claus

 

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Picture

BLK_AARH

it

Indlæg: 128

PB

Min broder har C-skinner. Præcis det ICE TD køre ikke godt, hvis du har R1 & R2.

Personligt har jeg DC men har tidligere haft Märklin. Mener at Roco er på højde med Märklin.
Nu nævner du ikke Heljan. Vil man have dansk er der også et stort udvalg fra dem.
Skal man sige noget generelt, så har Heljan skuffet mig for tit, og når du køre AC kan du med fordel få disse forbi en "modeltogs snedker"
Efter min mening ligger HT imellem.

Det var så en masse generelle meninger, og du skal blot være opmærksom på, at det også svinger i forhold til de enkelte modeller, men sådan er det vel også med Märklin.

__________________

V.h.
Bent L.K.

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.727

PB

BLK_AARH skrev:

Min broder har C-skinner. Præcis det ICE TD køre ikke godt, hvis du har R1 & R2.

Mit ICE-TD sæt kører helt fint på mine C skinner . . . også i R1 kurver og i diverse sporskift. Men mit sæt er det "gamle" sæt i DB design med DSB logo. Jeg ved ikke om der kan være forskel på dette og så det nye ICE-TD sæt i DSB design ?

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.727

PB

Jeg kører også Märklin på C skinner og størsteparten af mine lokomotiver er faktisk fra Roco. Jeg synes deres køreegenskaber er lidt bedre end Märklins modeller (selvom jeg selvfølgelig også har en del Märklin loks).

Roco´s modeller er efter min mening mere støvsvage og mere driftssikre. 

Jeg har også en del MCK lokomotiver og de kører også fint. Dog støjer motoren en del på mange af MZ`erne. Men det er flotte modeller, som sagtens kan køre på Märklin C skinner. Det samme med hobbytrades lokomotiver. 

Dobbeltdækkervognene fra Hobbytrade kører virkelig godt på C skinner . . . inklusiv i R1 kurver og skarpe skiftespor. Så dem kan du sagtens købe  Smile

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lincoln

Indlæg: 289

PB

Tak for alle input! Smile

Især for de mulige problemer med ICE TD-togsættet og R1-kurverne... Selv om jeg læser at nogen ikke har problemer med afsporinger, så vil jeg nok lige overveje ICE TD sættet. Jeg vil jo nødigt lave hele mit layout om. Eller stå med en togstamme, der fungerer bedst i en vitrine Wink

Jeg kender som sagt ikke så meget til de øvrige producenters materiel, men hvis der er problemer med afsporinger og den slags, så vil jeg gerne høre om det. Især vedr. Rocos #69039, som vist er den nyeste af ICE TD-modellerne.

Det er jo ikke fordi det skorter på valgmuligheder; kunsten består mest i fravalg...!

__________________

CS2 & Märklin 3-skinne

Like 0 kan lide
Top

Picture

volvo

Indlæg: 245

PB

Jeg har to Roco lok på min Märklinbane med M-skinner. En MY og en MZ. De har kört fint igennem flere år nu

Begge körer perfekt overalt tilogmed i kurvesporskifterne. Träkkraften er måske ikke rigtigt i klasse med Märklin men man behöver jo ikke altid 60-70 aksler på släb. Fine detaljer, ingen problemer hidtil.

Kan rekommenderes.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.