Picture

Tauntaun

Indlæg: 15

PB

Kombination af Roco og Fleischmann ICE2

Hey alle sammen

Jeg har lige et lille spørgsmål som en af jer måske kan hjælpe mig lidt med, jeg ejer nemlig en ROCO ICE2 med tilhørende vogne og kigger lidt på at udvide den, specifikt med 2. klasses vogne. Men da min udgave er malet med den originale 2 farvede stribe ned langs siden (rød på top, pastel lilla i bund) viser det sig lidt sværrere at faktisk finde vogne i samme bemaling fremfor den pure røde stribe der er normalt i dag. Dog ser det ud til at de er til at skaffe brugt, dog Fleischmanns udgaver, men jeg kommer lidt i tvivl om de kan kobles sammen? Ud fra de billeder jeg kan google mig til ser det ud til koblingshøjden er lidt forskellig på de to typer, men det kan være et spørgsmål om vinklen på billedet. Så er der andre derude der har erfaring med dette og kunne dele lidt? Smile

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.310

PB

Hej,

Jeg kender desværre ikke i detaljer så meget til forskellen mellem Roco´s og Fleischmanns ICE togsæt. Men du skal måske være opmærksom på, at Fleischmann som regel ikke producerer i fuld 1/87 vognlængde, men kun 1:92 ca. Dvs hvor en vogn i normal 1/87 måler 303 mm, så måler Fleischmanns vogne som regel kun 282 mm. 

Jeg har selv forsøgt at blande Roco og Fleischmann personvogne i samme vognstamme og det opgav jeg hurtigt, da jeg synes det så tosset ud med forskellen i vognlængden. 

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.