Picture

R 963

arbejdsløs

Slagelse

Indlæg: 189

PB

Materiel byg på bestilling mod betaling

Hejsa

Jeg har gået i et par år nu og har drømt om at blive ejer af en model af et Mb lyntog. Og eftersom at jeg ikke tror på at Hobby trade/ade eller Heljan kunne finde på at komme med det på et tidspunkt, så er man nok nødtil at ty til hjemme byg, men nu er det imidlertid sådan at jeg ikke er den helt store og skrappe modelbygger der tør kaste mig ud i at bygge et 4 vognstog i messing som jeg tænker at det nok skal laves i..

Såh... Er der nogen erfarne modelbyggere som jeg kan lokke til at give sig i kast med sådan et projekt.. Jeg er naturligvis villig til at betale en rimelig pris for arbejdet og jeg skal også nok være med til at skaffe tegninger til det..

 

Mvh. R 963 

__________________

Mvh. R 963

 

« signal Mz 1408 »
Like 0 kan lide
Top

Picture

TogTeknik

Indlæg: 28

PB

Spændende projekt. Var det muligt at genbruge Heljans MS lyntog og lave nogle nye vognsider? de kan fræses i plast-plader og de to modeller er meget lig, desuden det sparer meget arbejde at have en færdig undervogn.

Like 0 kan lide
Top

Picture

R 963

arbejdsløs

Slagelse

Indlæg: 189

PB

Hejsa

Mange tak for dit svar.. Den tanke har strejfet mig, men jeg har ikke noget ekstra ms togsæt, og ideen med at lave nye vognsider kunne man måske godt gøre, men jeg er bare lidt bange for at samlingen mellem den nye vognkasse og en tilbage værende snuder fra ms'eren..

Jeg har også selv siddet og kigget på tegninger og fotos af de to tog sæt, og der er altså alligevel en del forskel i længde på vognkasserne og pladsering af vinduer og døre.. Dels er der 2 maskine rums vinduer i vognkassen på mb og kun 1 i ms, vognkassen på ms er længere end på mb. Så det med at genbruge vognbundene og snuderne tror jeg samlet set bliver noget mærkeligt noget..

Så jeg tror nok at jeg vil holde mig til at prøve om der ikke er en herinde der er en skrap model bygger og tør lade give sig i kast med 0,5 mm messing og loddekolbe end at jeg selv våger mig ud i plastcard og lim..

Mvh. R 963

__________________

Mvh. R 963

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

cfrost

Indlæg: 265

PB  Hjemmeside

MB 415/MB 416 er jo netop bygget op på resterne af et udbrændt MS, således at fronterne og maskinrum er fra MS. og resten er nybygget. Taget over maskinrummet er også fra MS, hvilket vil gøre det nemmere at ombygge en Heljan-model.

Tegninger kan leveres fra et tegningsarkiv nær dig Smile

__________________

Med venlig hilsen

Claus Frost
Skovbo Jernbane-arkiv

Like 0 kan lide
Top

Picture

R 963

arbejdsløs

Slagelse

Indlæg: 189

PB

Hej Claus

Ja den tanke har også strejfet mig, men som jeg skrev i sidste indlæg at jeg er lidt bange for at samlingen mellem den nye vognkasse og den eksisterende snudevil vlive og se når man er færdig.. 

Mvh. R 963 

__________________

Mvh. R 963

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.