Picture

fjorbak

Indlæg: 583

PB

Koblinger

Hej Gutter

Jeg er i gang med at skulle vælge koblinger, årsagen er at jeg har købt en del vogne forskellige typer med nemskakte, og ved at bygge en del lima B og BD vogne og lima Mr tog om.

B og BD vogne afmonteres deres egne koblinger og jeg monterer kinamatik koblinges kulisse http://www.dfmodeltog.dk/side4.html og købte i min glæde Märklings koblinger, hvilket jeg har fortrudt mange gange, men det er bare nogle dyrt købte erfaringer man gør.

Jeg har set på denne side http://my1287.dk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=134&Itemid=134 og må sige at der er da en kanon god side (den mand må have god tid, det er en fantastisk side) nå men videre til mine Lima MR tog vil jeg godt strømforsynene gennem koblingerne, og gennem B BD vogne vil jeg afvente hvad jeg får ud af denne henvendelse. Det kan jo løbe op i adskillige kr. inden man er færdig, min BN stamme skal også have strøm gennem koblinger, så derfor også her strømførende koblinger.

Det jeg søger svar på hvad bruges der flest af og hvilket mærke og erfaringer, jeg kører 3 skinne og C og ude på K skinner, jeg blev lidt facineret af den kobling man kan koble af på en afkoblingsskinne, for derefter at skubbe vognen videre til det sted hvor man så sætter vognen (gods/person) det skal bemærkes at jeg også agter at opveje vogne så de får mere vægt i selve vognen hvor det kan lade sig gøre som http://www.tlarsen.dk/Banen/node/41 dog vil jeg bruge andet materiale end bolte i personvogne, jeg håber nogen vil komme med deres erfaringer. Med hensyn til opvejning laver jeg et andet opslag. Wink

Smile

__________________

med venlig hilsen

Fjorbak

kører 3 skinne på moduler, anlægget styres af Windigipet 2021.

Medlem af MIst-KOP = Märklin Insider Stamm Tisch - Kopenhagen

 

 

 What do you want to do ?New mailCopy
Like 0 kan lide
Top