Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.715

PB

Hvor køber man Plastik Card ?

Hvis man er nybegynder indenfor selvbyg, hvor kan det så anbefales at købe plastik card ? (Jeg synes ikke rigtig Google gav mig nogle brugbare svar . .  men måske søgte jeg forkert Smile)

Men jeg vil også gerne være helt sikker på, at jeg køber det rigtige til mit projekt. Tanken er at jeg vil anvende plastik card som lad på containervogne, som jeg forsøger at ombygge udfra Hbis vogne. Jeg skal bruge noget som kan fungere som lad på vognene og samtidig dække over koblingskulisserne og den metalplade der er placeret i bunden af vognene.

Hvor tyndt kan man få plastik card ? Er der nogle anbefalinger mht tykkelse, mit projekt taget i betragtning ?

På forhånd tak for svar

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.583

PB

Mon ikke Du skulle besøge en velassorteret modeljernbaneforretning ellers deres hjemmeside .......

Men det kan også findes på nettet !

Søg på Evergreen

 

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

OHJ20

Modeljernbane Ghostrider

Indlæg: 180

PB

Hej Lasse

Prøv det her link :

http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAAahUKEwiosvyfkrvIAhVJECwKHYToDIg&url=http%3A%2F%2Fwww.evergreenscalemodels.com%2F&usg=AFQjCNG1xEN2sCP0obkBWtGD_21bfH9E5g&sig2=ezuKiJqNxb-8F3wbM04VrQ&bvm=bv.104819420,d.bGg

Nu ved Jeg ikke hvorhenne i landet Du er bosidende, men hvis det er i KBH-området , så prøv evt. Kystbanen, TogCenter Gentofte, Stoppel Hobby samt evt Tutein og Koch, der ligger i indre København.

Ellers prøv og søg på Evergreen Plast på nettet.

Og pt kan jeg ikke lige finde mit hefte* over størrelser/tykkelser på Evergreens plastcard, men efter hvad der er i min 'plast-bygge-mappe' så er mindste tykkelsen 0.13 mm i Plain card = glat plade, og det svare nogenlunde til tykkelsen af låget på en bakke Kærgården, hvilket forøverigt er også lavet af polystyren, bare til info  :)  - Så genbrug Smile.

Håber det kan bruges.

*PS Hefte kan anbefales, da det har ALLE mål og tykkelser på hvad Evergreen laver af PC, samt har 'nogle' Tips & Tricks angående modelbygning i dette fremragende materiale.

mvh R

__________________

Autonom Modeljernbane Ghostrider

Like 0 kan lide
Top

Picture

pnh

Førtidspensonist.

Indlæg: 39

PB

 Prøv JK-model.Han har noget på lager.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.084

PB  Blog  Hjemmeside

Der er rigtigt mange butikker, der sælger Evergreen - og de er udmærkede.

Men de er også dyre, hvis man blot vil have glatte plader: Der findes nogle få forhandlere, der har alternative plader, der er lige så gode, men langt billigere. Jeg plejede at købe hos Model & Hobby, der jo desværre er lukket, men Witzel Hobby har også et meget stort udvalg til meget lavere priser end Evergreen. Umiddelbart ser prisforskellen ikke så stor ud - men se lige på pladernes mål - selvom jeg tvivler på, at 0,3 mm pladen har den størrelse, hjemmesiden postulerer...

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.715

PB

Tak for alle tips Smile

Nu vil jeg gå i krig og finde det rigtige format til mit projekt.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.