Picture

grabow

Lærer

Indlæg: 37

PB

Randers - Stevnstrup

Til min kommende modulbane har jeg tænkt mig at udgangspunkt i strækningen Randers - Stevnstrup i perioden omkring slut 60'erne - begyndelsen af 70'erne og lave små dioramamoduler med genkendelige scenerier på strækningen.

Til stationshuset i Stevnstrup http://www.langaalokalarkiv.dk/wp-content/uploads/2014/02/Stevnstrup-sta... tænker jeg at anvende Epokemodellers model af Øresundsvejens station http://smtmodeltog.dk/EpokeModeller-877088-Oresundsvejens-Station-H og evt. foretage nogle modifikationer (hvis evnerne slår til) Da det umiddelbart er den mest vellignede stationsbygning jeg kan finde. 

Til skitsering af mine moduler er jeg interesseret i at høre, om nogen af jer har målene på øresundsvejens station i H0

Tilbage står jeg nu med problemet med at finde noget der kan ligne Randers Banegård. Er er nogen herinde, der har forslag til modeller der vil gøre sig godt til dette?

Vh Jeppe

Like 0 kan lide
Top

Picture

bl

Pensionist

Greve

Indlæg: 1.803

PB

Du kan finde en tegning her

Bjarne

__________________

Bjarne

Like 0 kan lide
Top

Picture

Leif Mikkelsen

Pensionist

Indlæg: 36

PB  Blog

hej "Grabow".

Jeg har læst dit indlæg, og kan fortælle dig at jeg i ca. 1982, fra DSB's bygningstjeneste i Århus, rekvirerede en komplet bygningstegning over Randers Station,  (Stationsbygningen). Jeg kører spor N, og byggede en  - synes jeg  - meget flot og vellignende model i 1:160!  - Stationsbygningen var dengang sortmalet (blev lokalt kaldt Den Sorte Banegård, efter forbogstaverne DSB). Jeg er velvillig til at lave en kopi af tegningen, samt tage et par billeder af min model til dig, hvis du er interesseret. Hvor bor du henne i Danmark, siden du interesserer dig for netop denne strækning?  - 

med venlig hilsen

Leif Mikkelsen, Kristrup, Randers

__________________

Modeljernbane i spor-N

Opbygget i moduler

Lige nu: ca. 25 m spor

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.