Picture

nbt

Virksomhedsudvikler

Indlæg: 12

PB  Blog  Hjemmeside

Mobil til styring

Vi  - GamesOnTrack - har netop frigivet iPhone/iPad versionen af vores styringsapp.  Brugerne kan nu køre med måde Android og iOS smartphones - samtidig.

Lidt modsat andre nogle  løsninger har vi ønsket at have let adgang til at styre flere enheder samtidig og bevare et vist overblik så flere samtidige brugere kan se hvad de andre gør - og dermed have fuld adgang til kørsels funktionerne og automatik funktionerne. Det har vist sig at være en god løsning på kørsel med 7-8 samtidige tog på vores kompakte udstillingsanlæg med skyggebanegård.

App'en tilslutter sig samme router som PC'en. Brugerens aktuelle data hentes og man kan umiddelbart køre. Køres med automatisk drift med blokstyring o.l. skal brugeren umiddelbart respektere det, eller aktivt vælge at pille tog ud automatikken. Hastigheder, lok-funktioner o.l. kan naturligvis anvendes selvom automatikken kører.

Køres med Positions systemet er sporplanen til rådighed på mobilen og der kan zoomes ind og ud, så man direkte kan skifte signaler og spor på sporplanen.

Det er svært at sige om vi har ramt en god løsning, f.eks i forhold til Z21 og Märklins tilsvarende og WDP's, og den diskuusion som kører her. Men grundlæggende er det et spørgsmål om den opgave, vi har ønsket at understøtte, og så er løsningen udviklet med det formål.  Vi er gået efter overblik, hurtig adgang til styring, flere brugere og dynamisk brug af automationskomponenter.

GT-Command/GT-Position brugere med flerbruger adgang kan umiddelbart hente løsningen på Google Play eller App Store og anvende den.  Der er mere information på www.gamesontrack.dk under quick-guides. Hvis man ønsker at prøve den og ikke har GT-Command kan man bestille en test licens til GT-Command - - og på den kan man prøve app'en.  

__________________

Blot vi kunne gøre det lidt mere enkelt

Venlig hilsen
nbt

GamesOnTrack A/S, Nygade 12, 7500 Holstebro

Like 0 kan lide
Top