Picture

Himmerlandsbanerne

Suldrup

Indlæg: 1.575

PB  Blog

Wintrack

Hej alle.

Hvem har 1 godt forslag til hvor jeg kan erhverve mig 1 layoutprogram fra Wintrack. Quest

__________________

med venlig modeltog hilsen
Ivan

2 skinne - h0 - epoke 3 og lidt 4/5/6

sporplaner
 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tonny Pedersen

Håndformer

Næstved

Indlæg: 348

PB

hej

du kan låne en tidlig version på biblioteket version 6

tonny

Like 0 kan lide
Top

Picture

BLK_AARH

it

Indlæg: 128

PB

Hvad med at købe det. Den nyeste version koste 99.50 euro + 6.5 euco i porto. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette spørgsmål kommer til tider. I "kaster" med gælde flere tusinde kroner i vogne og tog. Hvorfor ikke købe dette produkt og være med til at der kan skabes grobund for endnu bedre verison i fremtiden. Det kan godt være man ikke sidder med følelsen "at have fået noget for pengene" men kun noget software, men omvendt i bruger også gerne 600-1000 på lyd dekodere, som i brund og grund også er software, blot liggende på en chip i steder for en dvd.

Sur gammel mand....næææææ, men god kvalitets software uden for mange program fejl,  bliver kun frembragt på 2 mådere. Enten er der nogen som har det som er seriøst arbejde eller også finder der en gruppe pionere som laver fordi det er deres hobby og/eller passion. Køb det nu, 795 kr. plus evt. sporplaner + andet add-ons til typisk 150 kr. pr. modul.

Nååå...ellers god sommerferie ;)  Er lige startet selv på 3 uger. Skal ingen steder, så noget af tiden skal naturligvis bruges sammen med et par tog.  Smile

__________________

V.h.
Bent L.K.

Like 1 kan lide
Top

Picture

BLK_AARH

it

Indlæg: 128

PB

PS!:....... Jeg er ikke selv software-bille, og har ingen aktier i at man køber software, mener blot, at dette også er et produkt.

__________________

V.h.
Bent L.K.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.