Picture

Sidselk

Indlæg: 1

PB

Vurdering?

Hej!

Mon nogen herinde kan være behjælpelige med at vurdere Billedeen kasse med Märklin, som jeg gerne vil sælge. Der er både skinner, vogne, lokomotiver og styringspanel - næsten alt i originale æsker.
Jeg vedhæfter billeder Smile

/Sidsel

Like 0 kan lide
Top

Picture

Niels

Ingeniør

Indlæg: 307

PB

Hej Sidsel,

En fin lille samling Märklin fra den gang "far var dreng".  Smile

Men du må ikke forvente, at der gemmer sig en formue, da delene for længst har overskredet sidste salgsdato. Metalskinnesystemet er passé, transformatoren er potentielt farlig at anvende og det kørende materiel har ikke den detaljeringsgrad og køreegenskaber, der generelt forventes i dag. Men der findes, især syd for grænsen, en del der samler på sådanne rariteter. 

Lad mig være ærlig, og uden at kunne se tingenes tilstand, så er mit bedste bud max. 1000 kr for det hele. Dette, hvis delene ellers sælges enkeltvis eller i mindre pakker på eks. ebay.

mvh

Niels

__________________

http://www.niels-modeltog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

kley

direktør, svend og lærling hos HandyHelten

Indlæg: 21

PB

Hej Sidsel,

jeg tilslutter mig niels i denne sag. Du kan (med fordel) sælge tingene enkeltvis på forskellige sider på Facebook. Der er især to grupper jeg benytter:" Modeltog handel " og "modeltog - køb, salg, bytte". der er også sider hvor det er mere almindelig med at afholde auktioner over diverse. Hvis du benytter dig af dem, så får du et tip herfra: sæt startprisen lav, det øger interessen for tingene.

mvh Christian

 

__________________

med glimt i øjet, Christian Kley

(Märklin siden 1983, var modstander af MM, blev digitalvenlig i 09, foretrækker DCC, hvis det nu absolut skal være.. Wink )

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.