Picture

bufas

Indlæg: 1

PB

Marklin tog, skinner, huse og meget andet vuderes og evt. sælges.

Vi her i familien fået en masse Marklin tog, skinner, huse, signaler og landskaber som vi måske vil sælge, er der nogen herinde der kan give et bud på hvad det måske kan sælges for.

Der kan mailes billeder.

På forhånd tak for hjælpen.

AttachmentStørrelse
DSC04813.JPG1.71 MB
Like 0 kan lide
Top

Picture

diablomandk

Indlæg: 311

PB

jamen jeg vil sige tillykke med en god og sjov hobby.

at sælge noget gammel model tog er lidt sjovt. lad mig sige det sådan det er 99% sikkert ikke rigtig noget værd gammel og rusten og har sikker ikke kørt længe ellers har det kørt så meget at det er slidt ned.

men står du måske med et fint lokomotiv som fra nyt og fint for 20 år siden ja så skal men hvis man vil bruge det sådan rigtig til noget i dag lave det helt om.

det vil koste noget i stil med fra ca 200 til 500 kr og snakker vi lyd lidt under 1000 kr

så lad os nu sige du står med en flot my som du vil have hummmm 1000kr for så skal jeg betale dig dem + hurtig 500 kr for at det vil køre fint og godt måske.

jeg kan købe et helt ny for 1800kr som har alt man kan drømme om 2100 kr så er der lyd med.

som du nok kan regne ud er det svært at sælge gammel model tog med mindre vi snakker om samler lokomotiver som har lagt i æske der er ubrugt og helt uden mangler og risser da vil man kunne få lidt for det.

og ja du kan finde meget i DBA men du kan også se de ting folk prøver at sælge at er det brugt få de det ikke solgt hvis det koster meget.

få det vuderet i en genbrugs tog chop og hør hvad de vil give. der finder du nok den bedste pris og har du ellers noget af det lidt bedre liggende ( tyske modeller er ikke noget særligt vi snakker dansk )

så kan du da ligge det ind på siden her og hør hvad folk vil give.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.