Picture

PerOlsen

Indlæg: 2.070

PB  Blog

Håndbyggede damplokomotiver sælges - AC og DC

Hej alle

Jeg har købt nogle håndbyggede lokomtiver, som jeg desværre ikke kommer til at bruge. De har nemlig ikke koblingsskakter, så jeg kan bruge de koblinger, jeg har valgt at bruge. Jeg har ikke overskud til selv at rode med at ombygge dem, så jeg sælger dem igen.

S 736 - AC
Bygget af støbt metaloverdel og baseret på modificeret Märklin-undervogn. Der mangler en plade eller klod forrest under kedlen - og toppen sidder ikke fast (skal fastholdes med dobbeltklæbende tape/puder). Analog med en lidt ustabil perfektomskifter (jeg vedlægger gerne en anden). Kører fint ... en S-maskine der KAN køre på Märklin-skinner. Laughing out loud
Har gammeldags Märklin-kroge foran og bagpå.
kr. 800,-

Billede


O 305 - AC
Bygget af støbte metaldele og baseret på modificeret Märklin-undervogn. Analog. Modellen er meget flot og kører godt, men der er ingen kroge.
kr. 1000,- (SOLGT)

Billede


Hs 415 - DC
Flot og meget fint detaljeret model bygget på en Fleischmann-undervogn (muligvis sorte Anna). Analog - kører rigtigt fint. Der er almindelig kobling bagpå - og plads til at montere kobling foran (medfølger ikke). Litreringen er delvist væk på den ene side.
kr. 1500,-

Billede

 

Send evt. bud i en privat besked.

Mvh. Per

__________________

Märklin C- og K-skinner.
Treskinnedrift med eCos & TouchCab.

Udvikler af http://www.jernbanebasen.dk

Like 0 kan lide
Top