Picture

JGJ67

værktøjsmager

Indlæg: 625

PB

Springsteen, kartoffelmadder og små tog

Hej folkens, hvad kan en mand ønske sig ? Jo, for mit eget vedkommende er Bruce Springsteen en musiker fra de unge år med mange gode minder. Kartoffelmadder, når de er helt nye, smager af sol sommer og har-vi-det-ikke-godt. Og på toppen af kranskagen er så de små tog.

Jeg har fornøjelsen af at bygge en stak af Norsker's vogne. Det er en herlig sysel, og en fornøjelse at bygge. Norsker skal have stor ros for at lave disse bygge æts. De er gennemtænkt, og opodateret med nye læsninger. Dét med de nye løsninger var nemlig svaret på en gang hovedbrud jeg har haft med at få Symoba koblingsholdere til at få plads på de korte boggie vogne. Der blev eksperimenteret en del, men løsningen lå lige for næsen af mig. Den havde Norsker nemlig også svaret på. Koblingen lægges bare oven på undervognen i stedet for under. Der er dog en god bekendt der havde foreslået det for nogle uger siden, men jeg havde glemt det. Så, udskæringen blev kopieret til den undervogn der var nærmest, én af de korte som har drillet med pladsen. Hele arrangementer af befæstigelse af Symoba koblingsholderen, holderen og boggienhar nemlig haft et vældig slænderi om pladsen. Det er nu løst. Der bliver godtnok lidt arbejde med at flytte stedet hvor vognkasse og undervogn holdes sammen, men det er kun en detalje.

Summasumarum: Det betale sig at høre Springsteen, spise en kartoffelmad med tilhørende kaffe, når man har en udfordring der skal løses, med de små tog...

 

Hygge allesammen

Jesper

__________________

-Der er en logik i alt, problemet er bare at finde den...

Man bliver kun god til noget, ved at gøre det...

AttachmentStørrelse
IMAG1512.jpg1.05 MB
IMAG1506.jpg2.02 MB
IMAG1508.jpg1.3 MB
Like 2 kan lide
Top