Picture

Lincoln

Indlæg: 289

PB

På jagt efter guldet...

Hej med jer

Jeg er blevet tilbudt at komme og se på en større samling modeltog, primært Märklin (men også andre mærker), med henblik på salg. Det skulle være en ret stor samling, hvorfor jeg ikke har i tankerne at købe det hele, og sælger er da også indstillet på salg i mindre portioner. Det skulle efter det oplyste være lidt ældre materiel, i hvert fald fra før modeltogsverdenen blev digital.

Nu har jeg selv udelukkende digitale modeller på hylderne, og jeg har kun en håndfuld modeller, der er +25 år (efterfølgende digitaliseret), så min viden om de analoge modeller er ret begrænset, herunder hvilke, der er eftertragtet.

Min tanke er at købe med hjertet til min egen samling, og købe med hjernen til videresalg og måske tjene en skilling på det Wink

Hvis jeg holder mig inden for Märklin, hvilke modeller (varenumre) bør jeg så spejde efter, og hvor meget bør de højst koste? Både tog, togsæt og vogne. Som sagt skulle det være en ret imponerende samling, så det burde være muligt at finde nogle guldkorn :) 

__________________

CS2 & Märklin 3-skinne

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lincoln

Indlæg: 289

PB

P.s.

Hvis nogen af jer er på jagt efter noget specifikt, så skriv gerne hvad I søger, herunder ønsket stand, m/u æske, prisniveau etc. - så ser jeg om det skulle være "på lager" Smile

__________________

CS2 & Märklin 3-skinne

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.