Picture

jan j

Indlæg: 6

PB

mck mr tog

lys forsvandt lige på en gang alt lys  men lyd er hvad kan det væer  ? 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

pejft

Selvstændig med www.hrtopp.dk

Moderator

Indlæg: 2.036

PB  Hjemmeside

jan j skrev:

lys forsvandt lige på en gang alt lys  men lyd er hvad kan det væer  ? 

 

jan j skrev:

lys forsvandt lige på en gang alt lys  men lyd er hvad kan det væer  ? 

 

du må lige hjælpe med lidt oplysninger:

Sporsystem

Digitalsystem eller analog

Controlenhed

Hvad skete lige før drt forsvandt? Kørte du og evt hvor? Kortslutning?

 

__________________

De bedste modeljernbanehilsener
Peter Topp Engelsted Jonasen

http://www.digitaltog.dk - http://www.kvv73.dk - http://www.jonasen.eu - www.digital-train.com

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert

Udgiver af jernbanebøger

Veenendaal Netherlands

Indlæg: 3.364

PB  Hjemmeside

Jan nævner lyd, så det synes mig i det mindste at være en digital model.

mvh,
Gert

__________________

Danmark, mit andet hjemland. Fan af Efterklang - Danmarks bedste musik!

Like 0 kan lide
Top

Picture

jan j

Indlæg: 6

PB

den er digitalsystem ,marklin 3 skinne og en esu 50210 . det skete over en skiftespor lys gik men lyd bliv der . alt lys er væk  ?

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.399

PB

Jeg har hørt fra en forhandler, at de her MCK MR tog har en lille støbefejl indvendigt, som simpelthen går på printet under kørsel. Men om det er korrekt, det ved jeg ikke ?

Det første MR tog jeg fik, det futtede helt af kun efter et par enkelte omgange på anlægget. Det gav pludselig et ordentlig knald og så var alt brændt fuldstændig af indvendigt. Jeg har hørt om samme og lignende problemer fra flere der har købt MCK MR tog.

Under alle omstændigheder, så vil jeg kontakte den forhandler, hvor du har købt toget. Det problem du oplever må høre under garanti. Jeg tror ikke det er et dekoder problem du oplever.

(Det skal lige siges, at jeg er meget glad for mine MCK MR tog og jeg fik da også ombyttet det togsæt der futtede af)

(. . .  det eneste jeg er MEGET utilfreds med, det er lyden. Det lyder som en gammel Loksound 3.0. og lyden er efter min mening100% spild af penge . . . men det er så bare en lille off-topic sidebemærkning)

Like 0 kan lide
Top

Picture

jan j

Indlæg: 6

PB

ja det er bare øv 

Like 0 kan lide
Top

Picture

ÆTELIER

underviser

Indlæg: 7

PB

Okay - rart at høre om lidelsesfæller - Jeg købte en MCK MR for over et halv år siden, den kørte under halv meter inden den blinkende med alt lys stoppede og brød sammen.

min forhandler har nu haft den til reparation i et halv år - de venter efter sigende de på en reservedel fra Kina. SUK! 

Men god at høre at nogen har gode oplevelser med den - det venter jeg spændt bliver min tur også. Det er en smuk model - som jeg husker den ;o). 

mvh -psd

Like 1 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.399

PB

ÆTELIER skrev:

Okay - rart at høre om lidelsesfæller - Jeg købte en MCK MR for over et halv år siden, den kørte under halv meter inden den blinkende med alt lys stoppede og brød sammen.

Det er lige nøjagtig samme problem jeg oplevede med mit ene Mr togsæt fra MCK.

Jeg har hørt fra flere med helt samme problem. Der må simpelthen være en produktionsfejl på nogle af dem.

Reparation hjalp desværre ikke på mit sæt, så jeg fik en bytter. Jeg må ærligt tilstå, at jeg er lidt nervøs hver gang jeg skal køre med mine Mr tog fra MCK. Men de er flotte og velkørende (7 9 13 og al dèt dèr )

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

ÆTELIER

underviser

Indlæg: 7

PB

Nyt afsnit i lidelseshistorien i denne uge. Jeg fik endelig McK MR'en retur fra reperation i denne uge. Blot for at konstatere er den stadig ikke virkede. Min MS 2 fandt den og denne gang tændte MR'en for hvidt kørelys i både for og bag - lidt sært - og brummede, men kørte ikke - - SUK! Shock . Hvorefter jeg af flere omgange slettede, slukkede og tændte og genindlæste og efter nogle forsøg kørte den 1,5 m meget langsomt inden den stoppede og ikke var kontaktbar.

Jeg kørte så lørdag til forhandleren, som fik tændt kørelys for og bag - jubi - og et trut af den - jubiii - herefter kørte den 2 m - jubiiii -, inden den igen stoppede og ikke var kontaktbar igen - så kendte jeg den ligesom igen. Helt rart at fejlen kunne genkendes på deres anlæg. 2 medarbejdere pundede med den 15-20 min uden at komme i kontakt med den. De beholdt den igen og ville prøve endnu et forsøg på at få liv i den - noget med en programmering. Denne gang håber jeg ikke der går et halvt år inden jeg ser den igen ;o).

Er det generelt at McK er noget skrammel? Hvilke erfaringer har andre?

Like 0 kan lide
Top

Picture

fkm

IT-Systemadministrator

Indlæg: 459

PB

Det er absolut ikke generelt.

Dog har min MR (2 skinne med lyd) været til reparation, da noget ved drevet gik i stykker.

Jeg har 3 ME, 4 MX og 2 MZ IV og de kører bare derudaf.

Umiddelbart burde dekoderen i din være årsagen til problemerne og det er en LokSound/LokPilot generation 4 som der findes  sindsygt mange af - de er nok nummer 1 indenfor dekodere.

Men alle skal jo også producere noget om mandagen, så selvfølgelig kan der være smuttere.

__________________

H0, 2 skinne DCC, dansk i nyere epoker

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert

Udgiver af jernbanebøger

Veenendaal Netherlands

Indlæg: 3.364

PB  Hjemmeside

Opstår problemet kun med AC-modeller?

mvh,
Gert

__________________

Danmark, mit andet hjemland. Fan af Efterklang - Danmarks bedste musik!

Like 0 kan lide
Top

Picture

ÆTELIER

underviser

Indlæg: 7

PB

Det ved jeg ikke, min var en AC-model.

Jeg skriver for 'var', fordi det er endt med en tilgodeseddel og bestilling af noget helt andet.

Like 0 kan lide
Top

Picture

JFN

Indlæg: 65

PB  Hjemmeside

Et godt gæt på fejl mulighed... En kortslutning mellem vognkassens tag og print.

Henvend dig hvor den er købt og fortæl om problemet  Smile  Måske kan forretningen hjælpe !

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.