Picture

peter

Indlæg: 114

PB

Hobbytrades D-maskine

Hej folkens.

Jeg synes min Hobby Trade D-804 i DCC har en elendig trækkraft. 2 - 3 korte godsvogne på en 1,5 % stigning er alt, den kan klare.

Såvidt jeg husker har det været et generelt problem med 1. generations D-maskinerne (ifølge Lekbo) og jeg har lagt fiskegrejsbly i bunden af førehuset (som blev forslået i Lokomotivet en gang).

Er der andet jeg kan gøre.

God weekend derude ved skærmene og MJ-anlæggene

mvh Peter

Like 0 kan lide
Top

Picture

Snuden

Underbetalt kontorsmølf

Haderslev

Indlæg: 521

PB  Blog

Der findes det nedenstående, men jeg ved ikke om det kan fås i Europa. Det kan være produktet findes under et andet navn.

http://www.bullfrogsnot.com/

 

__________________

MVH

Morten Strårup

K.P.E.V i Sønderjylland og Nordslesvig 1908 - 1914. DSB epoke 3. Min egen fantasibane: Det Kongelige Sønderjydske Jernbane Selskab KSJS fra 1920 til 1985. Råstoftransporter via jernbanen.

Yngste deltager i Peters garage. - Medlem af MERG.

Like 0 kan lide
Top

Picture

henho

It-konsulent

Ringkøbing

Indlæg: 1.328

PB

Det lyder som om, maskinen trænger til nye hæfteringe. Jeg har haft problemet (efter en del kørsel) på mine 3. Efter skift til nye (hos SMT Modeltog) her det hjulpet ganske meget.

Ved et besøg hos min rare dækmontør, fik jeg en stang selvklæbende afbalancerings klodser. Der skal lige fræses lidt af, så der er plads til kardanen; men vupti - så trækker D'erne hvad man i al rimelighed kan forlange. (10 Hobbytrade godsvogne samt en EH op ad en 4 procents helix.  Smile

 

__________________

MVH

Henrik
2-skinne, dansk, epoke3b, medlem af SdMJK

Bruger Z21 på hjemmebanen.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.