Picture

Krogsgaard

Indlæg: 69

PB

Efterårshilsen fra Kælderkøbing

Hej med jer

Det er blevet efterår og dermed starter modeltogssæsonen rigtig. Det skal fejres med en lille efterårsfilm fra Kælderkøbing.

https://youtu.be/sei4WsJ71WM

Hilsen Jens Krogsgaard

Like 2 kan lide
Top

Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 365

PB

Flot som sædvanligt. Vinterkøreplanen må være trådt i kraft for det bliver tidligt mørkt Smile

Jeg har et spørgsmål, hvis det må være tilladt? Jeg har selv C skinner og er i gang med at lægge noget ballast omkring siderne for at jævne lidt ud. Det ser ud til, at du har brugt forskellige nuancer med et godt resultat. Jeg har selv indkøbt en del Busch og Noch ballast i den mørkegrå farve, der matcher C skinnerne totalt, men jeg har også noget lysere grå ballast. Nemlig den almindelige grå fra Woodland Scenics, som jeg også kan forestille mig brugt nogle steder for at skabe lidt variation. Mit spørgsmål er, hvordan du synes, det fungerer med forskellige nuancer af grå ballast omkring skinnerne?

Like 0 kan lide
Top

Picture

Krogsgaard

Indlæg: 69

PB

Ja - vinterkøreplanen er trådt i kraft - hyggeligt at rode i kælderen når det er koldt udenfor.

jeg synes at det fungerer fint med lidt forskellig farvet ballast - i virkeligheden bliver der vel også skiftet ballast og foretaget reparation af sporet så der disse steder er lysere ballast end andre steder. Og så er steder hvor toget bremser og derfor ligger der sand - andre steder er der spildt olie. 

Efter min mening er forskelligheden det der giver det bedste i indtryk - det kan øjet godt lide. På samme måde som et patineret hus ser mere naturligt ud end en platikkasse. 

Hilsen Jens Krogsgaard 

Like 1 kan lide
Top

Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 365

PB

Tak for svaret Smile

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.