Picture

HP 16

IT

Sjælland

Moderator

Indlæg: 249

PB

Hvilke 2 nummervarianter af MZ i vinrød er det, som Beto hobby har på tilbud?

Hejsa

 

Nu har jeg både ringet og mailet Beto hobby i Odense, men lige meget hjælper det.

Så er der en venlig sjæl her på sporskiftet, der kommer i benævnte forretning, der kan fortælle mig hvilke 2 nummervarianter af MZ i vinrød de har på tilbud (ifølge deres hjemmeside).

 

Og evt. hvordan bestiller man hver enkelt model?

(for der findes nemlig kun én "Læg i kurv" knap)

 

Mvh

Kristian

 

__________________  Kører 3-skinne via Sprog II (DCC) med Rocrail.Forbillede: Hjørring Privatbaner og Nordjyske Jernbaner.Epoke: fra dengang til nu.Medlem af Slæbeskoen.dk
Like 0 kan lide
Top

Picture

Knud den II

Bedemandsassistent

Vejle

Indlæg: 340

PB

Hej Kristian

 

Du kan ikke stole på deres hjemmeside og de tilbud der er på den. Jeg var inde hos ham flere gange, fordi han anonncerede med to forskellige MZ numre fra Roco. Det var først, da jeg fangede ham sammen med repræsentanten fra Roco, at han indrømmede at de aldrig havde været der. Roco var noget forundret, idet det var to numre de aldrig havde produceret, Peder lovede så at fjerne dem fra hjemmesiden starks , det blev bare aldrig gjort. Jo først efter et godt halvt års tid!

Videre får du sjældent en bon og når du endelig får en, så står der ikke hvad du købte, så kom du lige med en reklamation om seks måneder og bevis det er der du har købt varen!

Det skal lige siges, at både Peder og hans afløsere, er vældig søde og rare og jeg er overbevist om, at han driver sig forretning i bedste ånd.

__________________

Mvh
Knud

 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

RS76

Indlæg: 33

PB

Hej Krisitan.

Det passer ikke at han ha 2 nummervarianter. Jeg købte en derinde. Da vi synes den manglede. Det er 1411 han har og ingen anden. Tilbuddet er egentlig godt nok, for det er billigt. Det er dog den svenske de har sat den "danske" overdel på. Men det er stadig billigt. Overdelen koster godt 700 kroner i løs vægt. Så der er nok nogen hos hobbytrade der ikke har tjent en hel masse på det. Jeg købte en i forretningen, den var der en del knurren og drilleri med da den havde kørt 1 times tid. Jeg henvendte mig med den. Og fik en ny med hjem, Men husk på det er hobbytrade kvalitet. Så forvent ikke det er et Roco eller marklin lokomotiv du får med hjem. Jeg har haft gode erfaringer med at montere Roco´s hæfteringe på Hobbytrade lokomotiver, da det hobbytrade sætter på deres ligner noget der er klippet af en gammel cykelslange.

Det er rigtigt at der ikke står på de boner man får hvad det er man har købt. Men jeg har aldrig haft nogle problemer med at få byttet eller lavet noget på garantien.

Så jeg ville ikke være så betænkelig.

Mvh

René

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.