Picture

ct

Indlæg: 176

PB

Konvertering af BRAWA KØF fra AC til DC?

Hej forum.

 

Jeg er i besiddelse af en BRAWA KØF i AC, som jeg ønsker at konvertere til DC digital drift. Er der nogen der har konkrete erfaringer med at ombygge det lille KØF fra AC / DC?

Kan det overhovedet lade sig gøre rimeligt simpelt?

 

Hilsen Chris

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thomas Jespersen

Indlæg: 341

PB

Ja det er faktisk meget nemt. Hjul og strømoptag skal bare byttes. Jeg har gjort det den omvendte vej fra DC til AC. Jeg burde endda have stumperne til at ligge i en kasse et sted. Hvis du er interesseret kan vi bytte.

Jeg glemte lige at høre er det en gammel eller en ny? Brawa lavede på et tidspunkt en helt ny køf for nogle år siden og den kender jeg altså ikke til

 

Thomas

Like 0 kan lide
Top

Picture

ct

Indlæg: 176

PB

Hej Thomas! Ja jeg kunne godt være interesseret. Det er den som er afbilledet her. Kan du vurdere om det er den gamle eller nye?

Og hvad med decoder? Kan den bruges den der sidder i, til DC også?

Hilsen Chris

BRAWA KØF

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thomas Jespersen

Indlæg: 341

PB

Det er den gamle. MEd hensyn til decoder så er det nok en Brawa Premium der ligger i en specialudgave emd et fire-polet stik og en diode til førerhusbelysning. Prøv at lette på taget og smid et billede op, du skal bare skrue den blanke skrue ud, så ligger den nedenunder. 

Thomas

Like 0 kan lide
Top

Picture

peterw

Ingeniør

Frederiksberg

Moderator

Indlæg: 810

PB

Hej begge,

Hvis Thomas ikke kan finde sine DC stumper har jeg også et sæt siddende på en DC undervogn der på et tidspunkt skal konverteres til AC. Smile (Del af ikke-påbegyndt byggesæt til Frichs Køf)

Mvh

Peter

__________________

Dansk epoke IV - af historiske årsager på 3-skinne. DSB suppleret af lidt privatbane. Uhlenbrock Intellibox, RocRail etc.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.