Picture

Brakelsk

Salgschef

Indlæg: 1

PB

Styreprogrammer til Märklin via laptop

Hej, jeg har en ældre Uhlenbrock Intellibox, som jeg nu gerne vil have et styreprogram til for tilslutning og kontrol via laptoppen.Jeg har set på Windigipet, som nu fås i flere versioner både 2012, 2015 og 2018. Men hvori ligger forskellen ud over prisen.Findes der andre programmer som vil være lige så velegnede som Windigipet?Jeg kan se at der nu findes danske manualer til Windigipet, det er flot, men selve programmet er vel på tysk og/eller engelsk?Hvor får man programmer til bedste priser? Det er altid godt med hjælp fra personer som har testet disse programmer og ikke fra de som lever af at sælge dem!
Like 0 kan lide
Top

Picture

Alex

Projektleder

Indlæg: 195

PB

Hej Jeg har Windigipet 2015, og her kan du vælget at programmet skal køre med danske tekster.

Mvh

Alex

__________________

Märklin 3-skinne K-spor, Intellibox opdateret til ver. 2.0 og Win-Digipet 2009 Premium, Kører dansk epoke III.

Like 0 kan lide
Top

Picture

peterw

Ingeniør

Frederiksberg

Moderator

Indlæg: 990

PB

Hej,

Som jeg også har skrevet på Facebook (hvor du har stillet samme spørgsmål Wink ) kan jeg godt lide Rocrail - som dog er lidt nørdet at bruge, men som jeg egentlig synes passer ret godt til netop intellibox. 

Desværre har Rocrail-udvikleren fjernet den open source licens (GPL) koden oprindelig var under, hvilket er trist. Tilbage på det åbne marked findes vel så principielt kun JMRI som også er udmærket men som jeg husker det lidt mindre poleret / komplet end rocrail.

Mvh,

Peter
(der selv lever af software-udvikling og derfor ikke tænker i baner af de kommercielle/$-ware løsninger)

__________________

Dansk epoke IV - af historiske årsager på 3-skinne. DSB suppleret af lidt privatbane. Uhlenbrock Intellibox, RocRail etc.

Like 0 kan lide
Top

Picture

DanskBjergbane

Minimalt

Kastrup

Indlæg: 503

PB  Blog

Har tidligere brugt RocRail i 4 år og det køre efter min mening for ustabilt.

Så på Windigipet, Traincontroller og mange andre. Traincontroller blev valgt og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Oprindeligt udviklede jeg hardware/software til industristyringer og her er TC efterlader TC ikke meget at ønske måske bortset fra lidt brugervenlighed. Men når et system stort set kan alt så kan det ikke stå i den 400+ siders store manual.... og man skal fundere lidt over tingene.

Flere store udstillingsbaner benytter TrainController. Blandt andet en i Budapest som er et besøg værd, men det er ikk MiWuLa Smile. Kiggede ind for at støtte dem og se TC i større skala, fik en snak med ham der havde kodet banen og de var rigtig flinke

https://www.miniversum.hu/en/

Jeg bruger bla. egne signaler, tidstabeller, eksekvering at scripts, makro funktioner til styring af lys funktioner på banen, det tager tid, men er rimeligt at lære.

__________________

Hilsen Jan

Märklin K-skinne, Epoke I/II Syd Bavarisk landskab. Tysk (Bayern, Württemberg, Baden) Epoke I, II & III rullende.

ESU Ecos 2, SwitchPilot II, Viessman, LDT. Philips Hue, TrainController Gold V9.0 med SmartHand+, og lidt hjemmekodet diverse

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.