Picture

morsing

IT Konsulent

Indlæg: 80

PB  Hjemmeside

RocRail vs. TrainController Silver

 

Hej,

Er der nogen der har erfaringer med begge? RocRail virker ikke, efter 3-4 maaneders frustrationer er jeg ved at acceptere at jeg maa smide penge efter noegt som TrainController, men kan Silver versionen ligesaa meget som RocRail?

Og er det muligt at bruge TrainController paa mange enheder, og kan de se sporopdateringer m.m., som jeg kunne i RocRail?

Paa forhaand tak

Henrik

Like 0 kan lide
Top

Picture

DanskBjergbane

Minimalt

Kastrup

Indlæg: 489

PB  Blog

Hej Henrik

Startede i 2013 på min bane og brugte RR de første 5 år med daglige opgraderinger og en del frustrationer (som de sikkert har fået løst nu), dels med de manuelle ruter og periodiske manglende dele af banen.

På et tidspunkt flåede jeg så muldvarpen og købte TC Gold og det har jeg ikke fortrudt. Gold primært pga automatiseret drejeskive ellers ser jeg ikke den nøsvendigvis er nødvendig, ellers kan mn gudskelov opgradere.

Jeg mener hele omlægningen blev gjort på en eller 2 aftener, da TC er ret nem at bruge ovenpå RR.

 

__________________

Hilsen Jan

Märklin K-skinne, Epoke I/II Syd Bavarisk landskab. Tysk (Bayern, Württemberg, Baden) Epoke I, II & III rullende.

ESU Ecos 2, SwitchPilot II, Viessman, LDT. Philips Hue, TrainController Gold V9.0 med SmartHand+, og lidt hjemmekodet diverse

Like 0 kan lide
Top

Picture

Sporhunden

Indlæg: 61

PB

Jeg har brugt TC silver i nogle måneder nu men har endnu ikke betalt licensen. Demoversionen som er fuldt funktionsdygtig er først for nylig begyndt at tælle dage ned. Jeg tror ikke jeg køber den. Jeg syntes ikke den virker problemfrit. Jeg har store problemer med at at togene ikke kan se hinanden på banen. Jeg har 48 blokke og jeg har modstande på alle vognene og jeg kan se den melder blokke optaget når de er optaget, men det forhindrer ikke at TC sender tog imellem blokke der er optaget i skiftespor eftersom disse ikke er en del af blokkene. Den kan også  finde på at skifte et spor mens der holder et fog hen over samme skiftespor fordi den laver en rute til et andet tog. Samlet set syntes jeg ikke teknikken er moden nok endnu, så jeg har droppet lidt hvad jeg skal. Tror ikke der er noget der er bedre end TC. TC SIlver er fuldt tilstrækkelig med mindre du har flere baner der skal køre samtidig. Jeg vil ikke kunne løse mine udfordringer ved at gå til TC Gold istedet for Silver. Bronze er for skrabet mht. automatiseret drift.  

__________________

HO bane DK kørsel epoke IV

Peco code 75, Peco electrofrog, Digikeijs elektronik

Like 0 kan lide
Top

Picture

morsing

IT Konsulent

Indlæg: 80

PB  Hjemmeside

 

Tak for indlaeg og tlf. samtale med Jan. Jeg har downloaded TC og er begyndt at designe mit anlaeg. Det virker lettere end RR at designe, saa jeg maa see hvordan det koerer!

Like 1 kan lide
Top

Picture

erikl

Indlæg: 75

PB  Blog

Jeg bruger tc Gold og det fungere perfekt, har aldrig set et skiftespor skifte under et tog, der er en del videoer på nettet se dem de kan være til hjælp.

mit består af 80 tilbagemeldinger og 45 skiftespor. 2 ting skal man huske lav profiler på togene så de stanser korrekt, og blokke skal helst kunne have dit tog, selv om jeg har et par snå blokke volder de ikke problemer, man kan justere reservationen af blokke så det ikke betyder noget.

Har du midlerne så gå efter Gold, det fortryder du ikke.

__________________

Mvh Erik L.

MiniTRIX, Digikeijs 5000, qdecoder

TrainController Gold

Like 1 kan lide
Top

Picture

mugge66

Indlæg: 18

PB

Jeg bruger Rocrail. og har brugt det de sidste 5år. og må sige at det er rimelig tilfreds med det. og jeg har omkring 40 sporskifte og 70 tilbage meldinger.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.