Picture

Nordbyen

Ingeniør

Indlæg: 119

PB

Lokomotivet Årsskrift 2020

Jeg vil tillade mig at gøre opmærksom på, at jeg nu har fundet den julegave, som jeg vil give mig selv.

Lokomitivets Årsskriftet 2020  - Jeg vil hver eneste dag frem til d. 24. december 2020 glæde mig til Juleaften, og til dejlig, faglig og underholdende læsning i juleferien. Herfra en stor tak til de folk, som lægger kræfter i at formidle interessant modeljernbane læsestof.

Jeg har scannet vedhæftede som jeg har modtaget. Lad mig med det samme gøre opmærksom på, at det scannede på ingen måde kan sammenlignes med den høje kvalitet, som Lokomotivets skifter byder på.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle med interesse for dansk modeljenbane, at erhverve sig Lokomotivets udgivelser, og Årsskrift 2020 kan bestilles frem til 1. oktober 2020.

Midt i sommerens hede og torden byger skal herfra lyde et

Glædelig Jul og Godt Årsskrift 2020

__________________

Christian Nordbyen

AttachmentStørrelse
Lokomotivet.pdf294.17 kB
Like 3 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 255

PB  Hjemmeside

Jeg kan kun tilslutte mig din begejstring over at der nu er annonceret endnu et årsskrift fra Lokomotivet! Meget glædeligt at dampen alligevel ikke er gået af kedlen, men at de stadig holder fyret igang Smile

Bortset fra (måske) nogle enkelte klubblade, er der ingen der nærmer sig Lokomotivets niveau, så bladet ville være meget stærkt savnet, hvis det ikke var fordi de alligevel ikke har henstillet det gode Lokomotiv.

 

mvh

Michael (der også har bestilt et eksemplar af årshæftet)

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 3 kan lide
Top

Picture

nr1forme

Indlæg: 33

PB

Enig! Jeg er også begejstret. Forrige års årsskrift var super-godt med flere interessante artikler. Bland andet om Frichs Marcipanbrød og Danske sidebaner i model med et meget spændende sporplan til inspiration. Glæder mig til årets nummer.

Hvis de stadig kan findes så er et køb stærkt rekommenderet. Smile

Forrige år blev jeg tilmed foreret mit eksemplar i julegave fra Hr. Graversen i Kystbanen når jeg købte en McK Mx´er i julegave til meg selv. Meget venligt af ham! Haha!  Party

/Emil

 

Like 2 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.