Picture

sweetie66

forsvaret og brandvæsen

Indlæg: 142

PB

klub

hejsa

er der nogle fra holstebro som måske ville være med til at starte en klub, eller en forening, hvor vi kan hjælpe hinanden.

til at starte med kunne det jo foregå på privat basis.

Johnny

Holstebro

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

ksor

8210 Århus V

Indlæg: 432

PB  Blog  Hjemmeside

Hvorfor ikke gøre det "On-line" ?

Jeg ved godt det ikke er så nemt at "downloade" lidt hjælp og socialt samvær, men der kan da gøres meget med billeder og tekst.

Jeg kunne f.eks. godt tænke mig en logisk og sammenhængende gennemgang af opbygningen en en digitalbane (i mit tilfælde Märklin), UDEN at den ender som en "reklame" for et eller andet bestemt produkt.

De sider jeg har læst går meget hurtigt ind i at forklare, hvordan nogle bestemte komponenter skal samles UDEN FØRST at forklare teori, nødvendighed og tilstrækkelighed.

Jeg har læst et "skriv" af Dale Schults, som jeg synes er meget logisk sammenhængende i sin opbygning af grundlaget for generel styring af en modeljerbane UDEN den kommercielle undertone, som ellers ofte kommer ind i sådanne beskrivelser - det kunne jeg gost tænke mig at arbejde videre med sammen med andre i lignende situation.

Men det er måske mere "hjælpende hænder og togsnak" du er ude efter ?

__________________

Mvh
KSor,
8210 Århus V

Like 0 kan lide
Top

Picture

sweetie66

forsvaret og brandvæsen

Indlæg: 142

PB

Det er begge dele.

jo jeg vil da gerne fortælle om hvordan jeg er kommet igang på den lidt hårde måde uden at være komiciel.

men jeg vil da også gerne se om der var nogle som var til det sociale.

for at være helt ærlig går jeg med planer om et projekt. som når det bliver færdig vil være 2 m bred og 15 meter lang.

men lige nu er jeg som sagt ved at træde mine babyben i modeltoget verden. hvor jeg er startet fra grunden af med digital 3 spor drift.

Johnny

Holstebro

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

paspaatoget

Grafisk Designer

Indlæg: 22

PB

"sweetie66" skrev:
men jeg vil da også gerne se om der var nogle som var til det sociale.for at være helt ærlig går jeg med planer om et projekt. som når det bliver færdig vil være 2 m bred og 15 meter lang.men lige nu er jeg som sagt ved at træde mine babyben i modeltoget verden. hvor jeg er startet fra grunden af med digital 3 spor drift.

Hej Johnny

Jeg ved godt hvad du mener. Selv om jeg er mere til at lave ting for migselv, så er det en godt oplevelse at være med i en club. Jeg er med i BMJK (http://www.bmjk.dk) in Vejle. Der bygger vi en eftermiddag om ugen, men een gang i mellem snakker vi bare og ikke alene om tog Tongue . Så du har ret hvis du er efter det sociale.

:idea: Måske er det en godt idee at bygge nogle moduler, til dig selv og/eller til clubben, så kan du afprøve din theorier og de oplysninger du fik fra Internettet. Hvis din mål er en bane 2 x 15 m er det agså en godt ide at holde det modulair, så kan du arbejde, udbedre hver module for sig. I BMJK er banen en fast konstruktion, men delen met huse bliver bygget som moduler, sa medlemmer kan arbejde lid hjem og hvis der skeer uhæld så bruger vi bare et repare delen der kom til skade Crying .

Jeg er stadig ved at bygge den første 'modul'. Underplade er fortorv med 4 bygniger på, de fleste viser bagside, hvis du surfer til http://ppt.bekijkhet.net/nl/NL600_00.html

kan du se dele under opbygning, huser er af pap Shock .

__________________

Pas Paa Toget!
Henk C. Meerhof
_________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.