Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

Kehrschleifenmodul og Ecos problem

Jeg har et Lenz Kehrschleifenmodul LK100. Da jeg kørte med Trix mobile station, kørte togene fint over det sted hvor skinnerne var delt. Efter jeg har sat Ecos'en til, giver det dog et ophold i togene et øjeblik.

Er der nogen der har en ide til hvordan det kan undgåes?

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

Så ser det ud til jeg fandt en løsning på problemet. Der var åbenbart flere der havde problemer med Lenz LK100 og større digital centraler, hvor der kom kortslutning pga den højere effekt.

Det viste sig at Lenz LK100 simpelthen er for langsom og løsningen var to ny Rautenhaus Kehrschleifenmoduler i stedet. Nu kører lokomotiverne over, uden nogen form for afbrydelse og man kan også fornemme, at der skiftet meget hurtigere.

De kostede godt nok også lidt mere end Lenz, men så længe de virker, er det bedre end at give penge for noget, der slet ikke fungerer.

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

Møtrik

Indlæg: 619

PB

"Bibihest" skrev:
Så ser det ud til jeg fandt en løsning på problemet. Der var åbenbart flere der havde problemer med Lenz LK100 og større digital centraler, hvor der kom kortslutning pga den højere effekt.Det viste sig at Lenz LK100 simpelthen er for langsom og løsningen var to ny Rautenhaus Kehrschleifenmoduler i stedet. Nu kører lokomotiverne over, uden nogen form for afbrydelse og man kan også fornemme, at der skiftet meget hurtigere.De kostede godt nok også lidt mere end Lenz, men så længe de virker, er det bedre end at give penge for noget, der slet ikke fungerer.

uden at komme med forklaring, så tror jeg ikke at det skyldes den højere effekt. jeg mener at ecos "kun" har lidt over 3-4 amp.

min Lenz spytter gladeligt 5 amp, uden det har nogen effekt på min vendesløjfer.

jeg kan selvfølgelig være på et sidespor.

__________________

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

CaBrag

Pensionist

Indlæg: 213

PB  Hjemmeside

Hvor kan man så købe dette modul.

Mvh.

Carl

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

"Møtrik" skrev:
"Bibihest" skrev:
Så ser det ud til jeg fandt en løsning på problemet. Der var åbenbart flere der havde problemer med Lenz LK100 og større digital centraler, hvor der kom kortslutning pga den højere effekt.Det viste sig at Lenz LK100 simpelthen er for langsom og løsningen var to ny Rautenhaus Kehrschleifenmoduler i stedet. Nu kører lokomotiverne over, uden nogen form for afbrydelse og man kan også fornemme, at der skiftet meget hurtigere.De kostede godt nok også lidt mere end Lenz, men så længe de virker, er det bedre end at give penge for noget, der slet ikke fungerer.
uden at komme med forklaring, så tror jeg ikke at det skyldes den højere effekt. jeg mener at ecos "kun" har lidt over 3-4 amp.min Lenz spytter gladeligt 5 amp, uden det har nogen effekt på min vendesløjfer.jeg kan selvfølgelig være på et sidespor.

Jeg skal ikke kunne sige hvad det er, det er bare hvad jeg har læst mig frem til og for mig ser det underligt ud at det virker perfekt med Trix MS, men med Ecos når der at komme kortslutning.

Uanset hvad, er jeg ikke den eneste der har haft det problem Smile og nu har jeg i det mindste fundet en løsning.

Jeg købte mine på Ebay

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.