Picture

kulle2007

Salgskonsulent

Indlæg: 127

PB

hjælp til Mærklin Central station

Hej alle Laughing out loud

Måske sidder der en der kan hjælpe mig.

jeg har fået Mærklin central station og har p.t. 2 spørgsmål:

1 Er der nogle der har prøvet at få et tog til at pendel mellem to stationer , men således at centralstationen også automatisk stiller et eller to skiftespor?

2. er der nogle der bruger WIN-DIGIPET VERSION 9, sammen med central stationen, jeg kan se at man kan få den på engelsk, så jeg synes at det kunne være intersant ?

ellers rigtig godt nytår til alle.

p.s. Er der nogle der kan anbefale et tilbagemodul, gerne hvor man skal selv bygge det til ovennævnte, mærklins s88 er undskyld jeg siger det direkte SKU for dyrt. :oops:

venlig hilsen

flemming

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

killerp

Fotograf

Indlæg: 2.238

PB  Hjemmeside

Hejsa Flemming

Wdp 9,0 eller 9,2 virker ikke med din central station, her skal du op i den nye version wdp X (pro) om man vil, den skulle også komme i en engelsk udgave her inden længe, som en bonus, har marklin frigivet MFX, så wdp X kan styre dem også fremover Wink

Marklin s88 moduler er ja, skide dyre, jeg bruger selv Viessmann 5217, som koster knapt 400, ellers findes der Tams s 88 modul

til knapt 21 euro

Jeg har desværre ikke selv erfaring med Marklin´s central station, men ved bibihest, har lavet pendulkørelse med den, så mon ikke vi kan logge ham til at svare Wink

__________________

Peter

Gavflaben fra Falster

(Falsterbanen)

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

Du kan godt få et par sporskift sat på en pendelstrækning, det kræver så bare at kontakterne i hver ende er forbundet sådan så der i alt kun er brugt 2 numre.

Fx når et tog kører fra station 1 -> 2. Når det ankomemr til 2 og rammer kontaktskinnen, skal den skinne fx. skifte et sporskift og samtidig stopper toget.

Når toget kører fra station 2 kører det en anden vej tilbage og ender måske på en helt anden station. Det kontaktspor der skal stoppe toget på station 3 skal være forbundet med kontaktsporet som sidder på station 1. Toget ved ikke hvor det er og tror bare det er på station 1 selvom det er et helt andet sted.

På den måde kan man godt lave nogle mere interessante pendel strækninger hvor toget kører forskellige ruter.

Jeg vil dog næsten anbefale ikke at bruge den styring fordi den er alt for primitiv. Toget kan ikke styres manuelt og hvis der kommer et andet tog ind på en af stationerne, så stopper det tog der bliver styret.

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

kulle2007

Salgskonsulent

Indlæg: 127

PB

hej

tak for jeres hjælp, Viessmann 5217 er i restordre men jeg har fra tyskland bestilt

en tam´s s88.

vedr. pendulkørsel, også her tak for din hjælp, jeg vil lege lidt med dit forslag som jeg finder rigtig godt, indtil at version wdp X (pro) kommer på engelsk, det er desværre noget dyrt, ca 2000 kr.

hvis du har en andet forslag til pendulkørsel, eller du kan henvise til en web side, vil jeg meget gerne høre om det.

jeg takker mange gange til jer begge to og rigtig godt nytår

flemming Laughing out loud

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.