Picture

Thrane

Indlæg: 995

PB

Græs

Hej

Hvordan laver i græs på jeres bane? køber i små Noch poser ned 100 gram, eller laver i det selv?

det skal helst vær avendeligt i grassmaster.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Occam

Indlæg: 583

PB  Hjemmeside

Jeg bruger flere forskellige fabrikater på en gang. Jeg har købt et bredt udbud af forskellige typer græs, men allesammen i forholdsvis afdæmpede farver fra grøn over til gul.

Billede

Når jeg skal plante græs hælder jeg f.eks. fire typer græs ned i hvert sit hjørne af en skål, og når Grassmasteren så er tilsluttet putter jeg de forskellige farver ned i den med mellemrum til at give lidt spil i farverne. Det minder mig om hvordan græs kan se ud på en varm sommerdag, hvor de forskellige typer underlag giver forskellige næringsmuligheder for græsset.

Du kan se billeder af resultatet her, et stykke nede:

http://oscalemodel.com/model-railroad/castle-diorama-vii-grass-moss-and-...

__________________

Med venlig hilsen
- Occam

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thrane

Indlæg: 995

PB

"Occam" skrev:
Jeg bruger flere forskellige fabrikater på en gang. Jeg har købt et bredt udbud af forskellige typer græs, men allesammen i forholdsvis afdæmpede farver fra grøn over til gul. BilledeNår jeg skal plante græs hælder jeg f.eks. fire typer græs ned i hvert sit hjørne af en skål, og når Grassmasteren så er tilsluttet putter jeg de forskellige farver ned i den med mellemrum til at give lidt spil i farverne. Det minder mig om hvordan græs kan se ud på en varm sommerdag, hvor de forskellige typer underlag giver forskellige næringsmuligheder for græsset.Du kan se billeder af resultatet her, et stykke nede:http://oscalemodel.com/model-railroad/castle-diorama-vii-grass-moss-and-ballast

Hejsa,

tak for input.

hvor har du handlet græsset?

Like 0 kan lide
Top

Picture

Occam

Indlæg: 583

PB  Hjemmeside

"Thrane" skrev:
hvor har du handlet græsset?

Jeg køber mest hos Togcenter Gentofte, der har det største udvalg i dæmpede farver, modsat de meget krasse farver man desværre tit ser på modeljernbaner.

__________________

Med venlig hilsen
- Occam

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.