Picture

jimmyoldtimer

Indlæg: 1.450

PB

Finn Lekbo egen produktion

Så har Finn Lekbo lagt priser ind på egen produktion, Laughing out loud Flotte modeltog:

http://www.felixteam.dk/felix_modeller.htm

__________________

Mvh Jimmy 

mine Hobby interesser

modelbane hobby 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tommy Wraa

førtidspensionist

Indlæg: 36

PB  Hjemmeside

Laughing out loud

Hej Jimmy

Jeg Kan ikke lad være men man skal jo være spåkone for at handle der lev. 20/30 måneder ja vel ja 30 måneder er = 2,5 år?

Mon ikke folk ved hvor meget der kan ske på 2,5 år død, miste lysten osv.

Og jeg ved godt man snakker håndbygget men, come on 2,5 år.

Med Venlig Hilsen

Tommy Wraa

Like 0 kan lide
Top

Picture

jimmyoldtimer

Indlæg: 1.450

PB

"Tommy Wraa" skrev:
Laughing out loud Hej JimmyJeg Kan ikke lad være men man skal jo være spåkone for at handle der lev. 20/30 måneder ja vel ja 30 måneder er = 2,5 år?Mon ikke folk ved hvor meget der kan ske på 2,5 år død, miste lysten osv.Og jeg ved godt man snakker håndbygget men, come on 2,5 år.Med Venlig Hilsen Tommy Wraa

Ja han skriver godtnok 20-30 Mdr for O Maskinen det er jo Håndbygget

Rulleskøjten 3-9Mdr

Frichs Loko 3-9Mdr

Marzipanbrødet 4-12 Mdr

Hos Togdillen har de også Marzipan brødet!

Der er jo ingen der tvinger dig til at Købe dem,du kan også vælge at købe den på QXL der står O Maskinen til 6495kr lige nu!

Hilsen

Jimmy

__________________

Mvh Jimmy 

mine Hobby interesser

modelbane hobby 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

00

Indlæg: 633

PB

Med kendskab til produktion i en helt anden boldgade, men alligevel sammenligneligt, er så lang produktionsperiode desværre realistisk.

Har du en stor interesse i sådan en lille-serie-specialitet, så er der jo en anden indgang til det: regn ud hvor meget der skal til hver måned inden den er klar, og læg længerne i en cigarkasse hver måned, pludselig er den der, og pengene ligger i kassen. Egentlig charmerende tanke, det er da lidt sjovt.

I øvrigt er hans priser sikkert ikke "dyre" - det koster bare meget at bygge på den måde, og summen af alle timer og produktion løber op. Dermed ikke sagt, at det er "mange penge" men der er jo noget andet end at det er dyrt......

__________________

Kører H0 på spisebord (TRIX & Brawa) - Bygger pt. mindre N-bane som by, nået dertil hvor scener og personer sættes på. Har taget hul på et middelstort Z-anlæg. Har LGB i haven. (og et stor samling Spor 1 Märklin og KM-1 på hylderne) - ECoS, ESU Radio & TouchCab.

Like 0 kan lide
Top

Picture

jimmyoldtimer

Indlæg: 1.450

PB

"00" skrev:
Med kendskab til produktion i en helt anden boldgade, men alligevel sammenligneligt, er så lang produktionsperiode desværre realistisk.Har du en stor interesse i sådan en lille-serie-specialitet, så er der jo en anden indgang til det: regn ud hvor meget der skal til hver måned inden den er klar, og læg længerne i en cigarkasse hver måned, pludselig er den der, og pengene ligger i kassen. Egentlig charmerende tanke, det er da lidt sjovt.I øvrigt er hans priser sikkert ikke "dyre" - det koster bare meget at bygge på den måde, og summen af alle timer og produktion løber op. Dermed ikke sagt, at det er "mange penge" men der er jo noget andet end at det er dyrt......

Ja men det glemmer folk jo nok,og Finn Lekbo Laver nogle flotte modeller,tænk på tiden det tager for at få et godt resultat,bare tage MX131-135 den koster i nærheden af 5000kr hos Freja Modeller,så skal man selv samle den ,og male den ,købs prisen ligger for en færdig model noget højere:

http://www.jimmyoldtimerstogside.dk/18072352?i=30336754

og denne: http://www.jimmyoldtimerstogside.dk/18072352?i=30336771

__________________

Mvh Jimmy 

mine Hobby interesser

modelbane hobby 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

tøf tøf

glasgrossist, glarmester, og drivhusproducent

Vemmelev

Indlæg: 347

PB  Hjemmeside

jeg giver gerne 5000.- for et samlesæt af MX 131.... bare det ikke er messing, det er så forbandet svært at male, selv med airbrush, til at det giver et indtryk af en helhed... Nogen der kan svare på, om det er messing eller resin, plastik eller andet... og kan man stadig købe den nogensteder...??

__________________

...og i tror det ikke kan lade sig gøre at indbygge digitaldekodere i spor z... Iøvrigt ganske vild med modeller, også dem af tog..

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert Frikke

Indlæg: 2.323

PB

Hej!

Det kan du da købe ved Freja H0 modeltog

http://www.freja-modeltog.dk/

Det er en blanding af ætset nysølv og støbte dele i messing.

Men mest ætsede dele.

Gert

__________________

modeltog - en kopi af virkeligheden på en fantasifuld måde

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.