Picture

Kresten

Indlæg: 1.040

PB

Erfaringer med ww.bahnhoefle.de ?

Er der nogen, der har erfaringer med http://www.bahnhoefle.de/ ?

Jeg har bestilt der et par gange - bl.a. har de Märklin reservedele til betydeligt lavere pris end Märklins egen webshop - og har hver gang fået lynhurtig bekræftelse på min bestilling, men varerne dukker til gengæld ikke op.

Bekræftelsen foregår naturligvis automatisk og betalingen opkræves ikke før afsendelse, så jeg har svært ved at påstå, at jeg er blevet snydt. De skriver også, at der kan være ventetid på reservedele - men alligevel lidt irriterende.

Er der andre, der har prøvet med større eller mindre held end mig ?

__________________

Kresten

Like 0 kan lide
Top

Picture

bahnfan.net

Systemudvikler

Malling

Indlæg: 1.017

PB  Hjemmeside

"Kresten" skrev:
Er der nogen, der har erfaringer med http://www.bahnhoefle.de/ ? Jeg har bestilt der et par gange - bl.a. har de Märklin reservedele til betydeligt lavere pris end Märklins egen webshop - og har hver gang fået lynhurtig bekræftelse på min bestilling, men varerne dukker til gengæld ikke op.Bekræftelsen foregår naturligvis automatisk og betalingen opkræves ikke før afsendelse, så jeg har svært ved at påstå, at jeg er blevet snydt. De skriver også, at der kan være ventetid på reservedele - men alligevel lidt irriterende.Er der andre, der har prøvet med større eller mindre held end mig ?

Billigt er ofte for godt til at være sandt. Der er masser, der har samme oplevelse som dig. Det drejer sig mest om leveringstiderne. Jeg fandt nedenstående ved blot at benytte to sekunder på at slå firmaet op på Google. En trist statistik.

Her: http://stummi.foren-city.de/topic,10152,-schlechte-erfahrungen-mit-bahnh...

...og her: http://stummi.foren-city.de/htopic,1772,Bahnh%F6fle.html

...og mindsandten også her: http://stummi.foren-city.de/htopic,7711,Bahnh%F6fle.html

Hvis du vil handle med success i Tyskland, vil jeg foreslå at du benytter http://www.LokShop.de. Jeg har rigtig gode erfaringer med dem.

__________________

Med venlig hilsen
Søren

Moderne tyske tog i H0, 2-skinne, digital, køreplaner. Samler desuden modeller fra Trix.
Besøg min blog om tyske tog på engelsk: http://railway.zone/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Kresten

Indlæg: 1.040

PB

Citat:
Der er masser, der har samme oplevelse som dig. Det drejer sig mest om leveringstiderne. Jeg fandt nedenstående ved blot at benytte to sekunder på at slå firmaet op på Google. En trist statistik.

Åhja - Google... :? Butikken har jo åbenbart en årelang negativ historik. Jeg har handlet en del på internet i tyske butikker, både til normal- og udsalgspriser, og har altid været imponeret over så hurtigt og ærligt, jeg er blevet behandlet. Selv retursager - efter betaling - og refusion af forudbetaling ved del-leveringer har altid fungeret upåklageligt. Smile

Men der skal selvfølgelig være undtagelser Crying

Tak for links og svar.

__________________

Kresten

Like 0 kan lide
Top

Picture

Møtrik

Indlæg: 619

PB

eller walther licht, søg det på google. fin bixs

__________________

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.