Picture

knud

forsvaret

nørresundby

Indlæg: 10

PB

el diagrammer

Hej Alle.

Nogen der ved hvor man kan finde el diagrammer til de gamle M skinner, har et startsæt med 2 udvidelses sæt, det er T1 og T3, og med T1 virker det fint, men efter jeg har tilsluttet T3 som er et ranger område, virker det ikke mere, altså toget kører ikke, jeg har ikke sluttet de elektroniske skifter til, og så er der stopbomme for enden af hvert spor.

Men så er mit spørgsmål, skal man have nogle ledninger på rangersporende, for at danne stel og plus i dem, eller hvordan skal det gøres?

Like 0 kan lide
Top

Picture

Kresten

Indlæg: 1.040

PB

Hvad vil du med diagrammer ? Så vidt jeg ved, danner midterlederen den negative pol og de to skinner den positive - det er alt i den opstilling, du beskriver. Du burde kunne sammensætte M-skinner præcist, som du vil, og du skal ikke gøre noget specielt ved rangersporene.

Hvis der er dårlig forbindelse - eller direkte kortslutning - må du prøve at tage et afsnit ud ad gangen indtil du finder fejlen. Det er den eneste fejlsøgningsmetode, jeg kender.

Men skynd dig at finde fejlen - ellers begynder 2-skinne folket bare at grine af os, fordi vi 3-skinne fanatikere plejer at påstå, at både bedre strømforbindelser og enklere skinnesammensætning er vægtige argumenter for 3-skinne. :? :? :?

__________________

Kresten

Like 0 kan lide
Top

Picture

pejft

Kurser i modeljernbane hos AOF

Moderator

Indlæg: 2.165

PB  Hjemmeside

"knud" skrev:
Hej Alle. Nogen der ved hvor man kan finde el diagrammer til de gamle M skinner, har et startsæt med 2 udvidelses sæt, det er T1 og T3, og med T1 virker det fint, men efter jeg har tilsluttet T3 som er et ranger område, virker det ikke mere, altså toget kører ikke, jeg har ikke sluttet de elektroniske skifter til, og så er der stopbomme for enden af hvert spor. Men så er mit spørgsmål, skal man have nogle ledninger på rangersporende, for at danne stel og plus i dem, eller hvordan skal det gøres?

Der hvor afbydelsen er, vil du sikkert kunne se, at midterlederens flige ikke har kontakt med hinanden (under sporet, ved tilslutningen).

__________________

De bedste modeljernbanehilsener
Peter Topp Engelsted Jonasen

http://www.digitaltog.dk - http://www.kvv73.dk - http://www.jonasen.eu - www.digital-train.com

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.