Picture

061081

Indlæg: 6

PB

Digital Startsæt skala n?

Hejsa

Jeg er nybegynder og har indtil videre kun erhvervet mig lidt rullende materiel. Men nu er tiden inde til at jeg vil investere i et digital startsæt i skala n, men jeg er meget i tvivl om hvilket fabrikat og type jeg skal vælge?

Jeg har læst utrolig meget om de forskellige producenter, men syntes jeg bliver mere og mere forvirret jo mere jeg læser om det Sad

Jeg foretrækker at køre dansk, så derfor går jeg ikke så meget op i hvilke tog og vogne som sættet indeholder, men jeg vil gerne have en styreboks/maus som kan styre et par tog og måske sporskift osv.

Pris max 3000-4000kr

Håber i kan hjælpe mig, så jeg kan komme skridtet videre.

_________________

Hilsen

Martin

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

Norlem

Indlæg: 55

PB

Jeg er nybegynder som du og købte et digitalt Fleischmann begyndersæt for ca 3 måneder siden, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt.

Jeg kan godt lide skinnerne ( Piccolo ) som jeg har lade mig fortælle, er bedre end Minitrix ( ved ikke om det er rigtigt )

Jeg har hørt rigtig meget godt om Kato's unitrack skinner og har selv et Kato lokomotiv, som kører rigtigt fint, dog har de vist kun startset med materiel fra USA og ikke noget digitalt, så det er vist udelukket ?

Multimause som følger med i Fleischmann's digitale startsæt synes jeg er rigtig god, dog uden at kunne sammenligne med andre. Den er utrolig nem og bruge.

__________________

Hilsen

Peter

Skala N med Multimause,lidt dansk,tysk og sweitzisk III og IV

Like 0 kan lide
Top

Picture

KnudBe

Indlæg: 763

PB  Hjemmeside

Jeg kan godt anbefale MultiMaus. Den fås også i trådløs, hvis man gerne vil dette...

Et Fleischmann startsæt kan helt bestemt anbefales, da man på den måde får en hel del mere end hvis man købte delene for sig selv.

Tingene fra Lemke/Kato er fine og kører godt. De nyere modeller har som regel NEM-stik, så man kan eftermontere en digital dekoder uden brug af andet værktøj end den skruetrække man muligvis skal bruge for at tage huset af modellen.

__________________

Mvh
Knud

Modelbane: Spor N - Roco/Fleischmann digital (Lenz) - Epoke III / IV / V - DK, S & Int.
Spor N på Facebook https://www.facebook.com/groups/modeltog160/
Simulator: http://www.railworks.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

Jamen velkommen til!

Et startsæt fra Fleischmann med multimousen er helt sikker et godt køb... dog ikke hvis du har tænkt dig at lægge lokomotiv og vogne i skuffen og købe nogle andre istedet.

Du kan ikke få et dansk startsæt, men du kunne jo også købe en central (mouse eller anden) evt brugt, samt en håndfuld brugte skinner og et nyt lokomotiv som så til gengæld kunne være lige det du gerne ville ha.

Med hensyn til mærker så er alle dem jeg har set hos den lokale pusher gode mærker og alt passer sammen. Der kan være lidt med skinnerne om de skal være med eller uden ballast osv. men kvaliteten fejler vist ikke noget så der er ikke noget man skal undgå for enhver pris. Jeg kan naturligvis tage fejl, så håber jeg andre vil rette mig Smile

Har du været ude og kigge hos din lokale forhandler?

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

carzten

Indlæg: 113

PB

Hej Martin

Er næsten lige begyndt med digital tog jeg har dette sæt Fleischmann Startsæt Deutschland DCC nr.FL931081 og er godt tilfreds med det[/img]

17582_1

__________________

Mvh
Carzten
Like 0 kan lide
Top

Picture

061081

Indlæg: 6

PB

Tak for hjælpen allesammen. Jeg tror det bliver et sæt fra Fleischmann, men har endnu ikke besluttet mig for hvilket, så kom gerne med nogle forslag hvis i har nogle gode råd/erfaringer Smile

Hvornår på året plejer der at udkomme nye startsæt, fordi jeg har ikke rigtig kunne finde nogle ifm. 2011 nyhederne fra de forskellige producenter ?

"frede2300" skrev:
Jamen velkommen til!Et startsæt fra Fleischmann med multimousen er helt sikker et godt køb... dog ikke hvis du har tænkt dig at lægge lokomotiv og vogne i skuffen og købe nogle andre istedet.Du kan ikke få et dansk startsæt, men du kunne jo også købe en central (mouse eller anden) evt brugt, samt en håndfuld brugte skinner og et nyt lokomotiv som så til gengæld kunne være lige det du gerne ville ha.Med hensyn til mærker så er alle dem jeg har set hos den lokale pusher gode mærker og alt passer sammen. Der kan være lidt med skinnerne om de skal være med eller uden ballast osv. men kvaliteten fejler vist ikke noget så der er ikke noget man skal undgå for enhver pris. Jeg kan naturligvis tage fejl, så håber jeg andre vil rette mig :)Har du været ude og kigge hos din lokale forhandler?

Jeg køber helst nyt, og håber så på at kan sælge de ting som jeg ikke vil bruge igen bagefter,men tak for dit forslag Smile Jeg har ikke været forbi den nærmeste forhandler i flere år, men måske jeg skulle smutte en tur forbi.

_________________

Hilsen

Martin

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.