Picture

Skilteskoven

Lektor

Indlæg: 6

PB  Hjemmeside

Dekalprinter - OKI DP-5000s

12.11.2010: Printeren er solgt - tak for interessen Jeg har fået en printer i overskud - derfor sælger jeg min OKI DP5000S printer. Printeren er oprindelig beregnet til produktion af kransebånd (et sidste farvel etc), men er også yderst velegnet til fremstilling af decals og påskrifter til modelbane.

Printeren bruger resin baserede farvebånd og har den specielle egenskab, at den udover de sædvanlige farver cyan, magenta, gul og sort også kan trykke med guld, sølv og hvide farver Smile)

Printeren leveres med printerdriver der kan anvendes på de fleste Windows XP installationer (er testet med Vista og Windows 7 også, men installationen kan være lidt 'tricky'). Dog kan der være problemer med tovejs-understøttelsen af printerdriveren (på min PC virker det godt nok, men jeg har hørt om andre der har problemer)

Printeren leveres med et sæt farvebånd bestående af cyan, magenta, gul, sort og hvid.

På grund printerens mekanik egner den sig ikke til transport med Postdanmark eller fragtmand, så afhentning er nok den bedste løsning Smile

Du kan se printeren her: http://www.skilteskoven.dk/shop/product_info.php?cPath=75&products_id=502.

Farvebånd kan være lidt svære at finde, men her: http://www.alps-supplies.com/ kan man købe farvebånd til mindst maj måned 2015.

__________________

Jørgen Røn
Epoke I-VI - hele verden Smile

Like 0 kan lide
Top