Picture

Reiner

Modelbygger

Mariager

Indlæg: 596

PB  Hjemmeside

Brug de lokale produktionsskoler

Hej

Jeg arbejder til dagligt på en produktionsskole. Og her har jeg fået lavet diverse finurlige dimser til modeljernbanen igennem tiderne. Ofte til meget rimelige penge. F.eks blev alt træ til mine 2m moduler skåret til der, jeg fik lavet en metalbro på 80 cm, fik for nylig klippet en plade til til sportavle osv.

Ofte er det jo små underlige ting, man kunne tænke sig. Og laver de det ikke på den ende, findes der sikkert en anden, der har tid og lyst.

Her et link, hvor du kan finde alle landets produktionsskoler.

http://www.produktionsskoler.dk/3-0_hvor_findes.php

Med venlig hilsen

Reiner Wink

Like 0 kan lide
Top

Picture

martindahl

IT

Stenlille

Indlæg: 2.498

PB  Hjemmeside

"Reiner" skrev:
HejJeg arbejder til dagligt på en produktionsskole. Og her har jeg fået lavet diverse finurlige dimser til modeljernbanen igennem tiderne. Ofte til meget rimelige penge. F.eks blev alt træ til mine 2m moduler skåret til der, jeg fik lavet en metalbro på 80 cm, fik for nylig klippet en plade til til sportavle osv. Ofte er det jo små underlige ting, man kunne tænke sig. Og laver de det ikke på den ende, findes der sikkert en anden, der har tid og lyst.Her et link, hvor du kan finde alle landets produktionsskoler. http://www.produktionsskoler.dk/3-0_hvor_findes.phpMed venlig hilsenReiner Wink

Genialt link Reiner, tak skal du have.

Martin Wink

__________________

Martin Wink

https://3modul.dk
Märklin M, K og C med 3 kontaktpunkter, skala H0, Intellibox, Ecos II, WDP 2012 på Windows 7, primært dansk epoke III (lidt II og IV) i blandet lidt svensk og norsk.
https://www.hyldegaarden.dk
https://www.vsvt.dk

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.