Picture

Willie Garvin

Buschauffør

Indlæg: 765

PB

Bn-oi i IC-stamme??

Jeg har lige set "Togglimt 1990" fra Grimstrup Film. I afsnittet om strækningen mellem Hobro og Aalborg, ses på et tidspunkt et IC-tog med en MZ(kan ikke se nummeret) kørende på en skovstrækning.

Det jeg studser over, er at der lige bag lokomotivet er en BN-oi?

Hvad lavede sådan en vogn i et plantog i Jylland? Jeg troede, at sådanne vogne, under normale forhold, kun kørte og kører på Sjælland samt Lolland/Falster?

__________________

Venlig Hilsen Willie Garvin
H0, DC, dk, III-IV, MO, Pr, N, MH, MY, MZ, MA, ML, D, (Br80), CU, CL, CLL, Bn, CM, EH, IB, HD, Pb, Gs, CPS, DH, CP, CC, BD, B,FD, E, KS, Za, Ucs, Hbikks-tt, Gklm, Qf, Ze, Zf, Lgjs, Hbikks, Qr, Qh, Za, WRm, AV, Am, Pm, H

Like 0 kan lide
Top

Picture

locomo-dk

Indlæg: 61

PB

"Willie Garvin" skrev:
Jeg har lige set "Togglimt 1990" fra Grimstrup Film. I afsnittet om strækningen mellem Hobro og Aalborg, ses på et tidspunkt et IC-tog med en MZ(kan ikke se nummeret) kørende på en skovstrækning. Det jeg studser over, er at der lige bag lokomotivet er en BN-oi?Hvad lavede sådan en vogn i et plantog i Jylland? Jeg troede, at sådanne vogne, under normale forhold, kun kørte og kører på Sjælland samt Lolland/Falster?

Måske var det en ombygget tidligere 1. klasses An vogn ( 2 vinduer i siderne i stedet for 3 ) vognen blev ombygget til cykeltransport. Selvom jeg godt kan se at du skriver Bn-o.

En anden mulighed er Bn-x. Børnevogn, selvom disse plejede at have billeder af dyr på vognsiderne.

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.