Picture

Thrane

Indlæg: 995

PB

Bedste styring ?

Nu har jeg været den glade ejer af en Esu Ecos 2 et stykke tid efterhånden, men efter en lille tur på gulvet den anden dag, ved jeg ikke helt hvor jeg står.

Detet mht. om det kan betale sig at reparere den eller hvad der nu skal til.

derfor er jeg beredt på måske at investere i en ny form for styring.

Men hvad bør man kigge efter.

Ved Viessmann og uhlenbroch begge har fede styringer i programmet, men hvad kan der konkret anbefales pt?

kører DCC

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klaus_H

Transportforsikring

Indlæg: 633

PB  Hjemmeside

Nu er det bestemt et af de bedste valg på markedet du allerede har, efter min mening. Jeg ville først og fremmest finde ud af hvad den koster at reparere...det må kunne lade sig gøre.

Og så forstår jeg det er en pludselig opstået skade. Prøv at forhør dig med din indbo forsikring. Læg vægt på at skaden er pludselig opstået. Det er forsøget værd!

Ellers ville jeg nok kigge i retning af Viessmann commander, men det er mere hvad der tiltaler mig. Ikke noget med store tekniske argumenter, da jeg ikke kender den nyeste Uhlenbrock.

__________________

3Modul.dk
3-skinne H0, K og C-skinner, CS3+, Primært dansk epoke III-VI 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thrane

Indlæg: 995

PB

"Klaus_H" skrev:
Nu er det bestemt et af de bedste valg på markedet du allerede har, efter min mening. Jeg ville først og fremmest finde ud af hvad den koster at reparere...det må kunne lade sig gøre.Og så forstår jeg det er en pludselig opstået skade. Prøv at forhør dig med din indbo forsikring. Læg vægt på at skaden er pludselig opstået. Det er forsøget værd!Ellers ville jeg nok kigge i retning af Viessmann commander, men det er mere hvad der tiltaler mig. Ikke noget med store tekniske argumenter, da jeg ikke kender den nyeste Uhlenbrock.

Ja det ved jeg. Er også glad for den.

Har også en masse Esu moduler.

Men har nu forespurgt på reparation.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Leif Bach

Indlæg: 122

PB

"Thrane" skrev:
Nu har jeg været den glade ejer af en Esu Ecos 2 et stykke tid efterhånden, men efter en lille tur på gulvet den anden dag, ved jeg ikke helt hvor jeg står. Detet mht. om det kan betale sig at reparere den eller hvad der nu skal til.derfor er jeg beredt på måske at investere i en ny form for styring.Men hvad bør man kigge efter. Ved Viessmann og uhlenbroch begge har fede styringer i programmet, men hvad kan der konkret anbefales pt?kører DCC

Hej. Det afhænger af, hvad dine ønsker er. Hvis du er til lækkert farvedisplay, lækker lokregulering med mulighed for optegning af sporplan på styreenheden, kender du jo ECoS, som er et godt produkt. Viessmann, Mä CS2 gør noget i samme retning - og er flotte. De er lækre at arbejde med.

Hvis du har brug for et system med optimal fleksibilitet, herunder tilslutning af alle mulige former (og andre fabrikater) for eksterne enheder (decodere, autofunktioner, ektra regulatorer, trådløse enheder........ er Uhl langt "fremme i skoene". LocoNet-bussen/netværket er særdeles fleksibelt og gennemprøvet. Uhl har altid gjort meget for optimal kompatibilitet i deres produktudvikling.

Vi har gennemprøvet de ting. Fx kommunikerer IB1 og IB2 helt fint sammen med omkrig 30 andre forskellige enheder (herunder fabrikater) på kryds og tværs i et større set-up.

De forskellige fabrikater af styreenheder har hver deres fordele. Nogen vil have moderen - andre vil have datteren, og atter andre vil have dem begge. Også i dette tilfælde er det rigtig svært at få dem til at fungere som en helhed. Ærgerligt at fabrikaterne ikke kan "tale" så godt sammen, at hver enkelts fordele kan udnyttes fuldt ud.

Go' hilsen.

__________________

Leif - TFJS

Like 0 kan lide
Top

Picture

hxmiesa

Software Engineer

Bilbao Spain

Indlæg: 996

PB  Hjemmeside

Du skal nok have fat i en stoed-sikker model! :roll:

__________________

Venlig hilsen
Henrik Hoexbroe
TOG -i lange baner!

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thrane

Indlæg: 995

PB

"hxmiesa" skrev:
Du skal nok have fat i en stoed-sikker model! :roll:

ja det da lidt ufatteligt at den kan tage meget skade af et fald på 80 cm med blødt gulvtæppe. Landede på kanten og ikke direkte på dele der kan tage direkte skade.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.