Picture

00

Indlæg: 633

PB

Bane på "lille" plade

Jeg vil bygge en H0-bane, men den skal være kompakt. det kniber med størrelsen på selve arealet, men vil kunne køre personvogne i korrekt skalalængde.

Skulle der være en af jer med samme udfordring, som er løst godt? Var det Z eller N, så kunne jeg på kort tid projektere, men lige nu syntes jeg ikke det er nemt. Jeg er ikke bleg for at bygge en lækker rammekonstruktion, og jeg er helt med på, at radius på yderste skal have den plads der skal til for at togsættet kører smukt.

Når det er sagt, så skal der også være en lige strækning som er lang nok til en Reingold eksempelvis lige kan strække ud (sådan ca.)

Ambitionen er så, at udnytte pladsen, så jeg får så meget meter bane, så mindst to sæt kan trille - jo flere skinner og sporskifter, jo sjovere.

Jeg er meget langt med et N-projekt på lidt over en kvadratmeter. det bliver vellykket, bevares med alle de kompromiser der er i sådan en snæver sag. men oplevelseseffekten, og byggefornøjelsen er der - og så kan jeg bygge i stuen og tale med min hustru imens. derfor samme plan for en H0 - i stuen indtil den er langt, så på højkant ind i et værelse til færdigbyg med alt det der falder af hvis den tiltes..

jeg vil være meget taknemmelig for en ide, eller måske sporplan, billeder eller lignende.

__________________

Kører H0 på spisebord (TRIX & Brawa) - Bygger pt. mindre N-bane som by, nået dertil hvor scener og personer sættes på. Har taget hul på et middelstort Z-anlæg. Har LGB i haven. (og et stor samling Spor 1 Märklin og KM-1 på hylderne) - ECoS, ESU Radio & TouchCab.

Like 0 kan lide
Top